Vind jouw wandelcoach…

Ineke Rekveldt

Stretch wandelcoaching | Nijkerk

Coaching bij vragen over vinden van tijd voor jezelf, verminderen van stress, meer in balans komen. En bij loopbaanvragen.

Tijd voor jezelf

Eigenlijk besteed je meer tijd aan anderen dan aan jezelf. Fijn voor die anderen. Maar je doet jezelf tekort. Dat merk je, dat voel je. En je wil daar verandering in brengen. Maar hoe? Want je bent zo goed in jezelf wegcijferen. Hoe word je nu goed in meer ruimte voor jezelf nemen? Voor keuzes die bij jou passen?

Verminderen van stress

Je voelt je niet in balans. Er wordt van alles van je gevraagd. Je voelt je vermoeid, emotioneel onstabiel. Natuurlijk wil je af van het gevoel dat je steeds onder druk staat, van het vervelende gevoel dat stress je geeft. Maar hoe slaag je daarin?

Loopbaanvragen

Ook in je werk kun je met vragen zitten. Is wat ik nu doe wel goed voor mij? Welke functie of welke werkomgeving zou beter bij mij passen? Of, hoe kun je meer werkplezier krijgen in wat je nu doet? Of, je bent in de laatste fase van je loopbaan. Hoe zorg je ervoor dat je die laatste werkjaren niet “uitzit” maar met plezier de eindstreep bereikt? Stretchwandelcoaching kan je helpen bij diverse loopbaanvragen.

Kies voor wandelcoaching met Stretchwandelcoaching

Tob niet langer, investeer in jezelf en ga met mij aan de wandel. Ik coach je naar meer rust, meer balans en naar keuzes die goed voor jou voelen. Het is tijd!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Ineke Rekveldt
Stretch wandelcoaching

Nijkerk

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.