Vind jouw wandelcoach…

Hillyne Martini

BuitenStappen | Twello

Ik werk met hoogsensitieve vrouwen die op zoek zijn naar meer balans in hun leven. Ik ben gespecialiseerd in vragen op het gebied van loopbaan, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling.

Je vermoedt of je weet dat je hoogsensitief bent. Herken je dan het volgende?

  • Je neemt emoties en prikkels heviger waar.
  • Je denkt veel na over dingen.
  • Je kunt je draai niet helemaal vinden, je voelt je anders.
  • Je past je vaak aan en gaat over je grenzen heen.
  • Momenten van rust heb je nodig, even afzonderen in een rustige omgeving.

Hoogsensitiviteit zien als verrijking

Wat je wilt is je energieker voelen. Een (nieuwe) balans vinden waar ruimte is voor zelfvertrouwen en aandacht voor jou. Je wilt de vrijheid ervaren om je eigen keuzes te maken en dat te doen waar jij je goed bij voelt.

Van binnen naar buiten

Ik word enorm geïnspireerd door de Japanse wabi-sabi leer: de schoonheid van imperfectie. In deze leer gaat het over de schoonheid van dingen die mooier worden door de tijd heen. Juist de vergankelijkheid en onvolmaaktheid maakt het mooi. Deze gedachte is leidend in mijn coaching en daarom coach ik in de natuur. Het buiten zijn werkt bevrijdend en een groene omgeving helpt je om meer bij jezelf te komen. Als je goed kijkt zie je veel schoonheid in de natuur. Een boom die scheef staat, mos op steen of een afgebroken tak. In die inspirerende omgeving aan de slag met thema’s zoals (h)erkenning, persoonlijke ontwikkeling en een gezond & vitaal leven.

Stappen zetten

Als coach werk ik oplossingsgericht, waarbij ik jou uitnodig om jouw antwoorden te vinden. Ik geloof dat kleine stappen leiden tot grote veranderingen. Dat betekent dat mijn werkwijze gericht is op een continu proces van groei.

Wil je overleggen of coaching iets voor jou is? Je kunt me altijd bellen of mailen zodat we vrijblijvend een kennismakingsgesprek kunnen plannen. In dit gesprek gaan we dieper in op jouw vraag en wat je wilt bereiken. Ik help jou graag om jouw pad te ontdekken.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.
Wandelcoach Hillyne Martini Twello

Hillyne Martini
BuitenStappen

Twello

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.