Vind jouw wandelcoach…

Hester Sybrandi

Hester Sybrandi loopbaan en wandelcoaching |
‘s-Hertogenbosch

Op pad met je loopbaan. Ik werk met en voor hoogopgeleide vrouwen die het plezier in hun werk kwijt zijn geraakt. En het zicht op loopbaan zijn verloren en dat al wandelend willen herontdekken.

Wanneer je baan niet meer (bij je) past

Je houdt van je werk en je vindt het belangrijk om je te ontwikkelen. Alleen, soms komt er iets in je leven waardoor die ogenschijnlijk mooie baan ineens niet meer past. Een ziekte, een conflict, reorganisatie, verlies van een dierbare, scheiding en soms gewoon het feit dat je merkt dat je het nu al zo lang op de automatische piloot doet. Je merkt dat je je allang niet meer ontwikkelt; allemaal dingen die ervoor kunnen zorgen dat je “goede” baan ineens heel relatief lijkt, het plezier in je werk in heel korte tijd verdampt. Tot je verdriet, want je hebt er hard aan gewerkt daar te komen waar je bent. Kortom, je bent even het spoor bijster.

Dan is het tijd om even stil te staan. Tijd om je loopbaan en je te volle rugzak te bekijken, tijd te nemen om overbodige ballast achter je te laten en te kijken welke waardevolle bagage je eigenlijk bij je hebt, die je weer meeneemt op je weg. Dat geeft lucht en zin om weer vooruit te gaan kijken en je doel te bepalen, op weg naar jouw bestemming.

Op pad met je loopbaan!

Wandelend in de natuur zie en beleef je meer. Al wandelend ontspan je, vertraag je en wordt na een tijdje helder wat je vergeten was, je ontdekt wat je tegenhoudt en wat je dan nu wel wilt. Je ontdekt hoe je verder kunt met jouw loopbaan en welke stappen je daarvoor kunt zetten.

Ik help je met lef en plezier je stappen te zetten en om vooruit te kijken naar wat je dan nu wel wilt. De natuur wijst ons de weg, ook op jouw loopbaanpad. Onderweg ontstaat er een haarscherp kader waarbinnen jij jouw keuzes maakt om verder te gaan. Keuzes die we concreet maken in stappen die jou verder helpen. Ik help je om stapsgewijs op pad te gaan naar jouw nieuwe baan.

Hoe en wat

Samen bekijken we in een (vrijblijvende) intake wat ik voor je kan doen. In de meeste gevallen zijn we in vijf wandelingen een mooi eind onderweg, zodat je weet hoe je weer fluitend naar je werk kunt. We bepalen samen wat een goede plek is om elkaar te ontmoeten. Ik kom zelf uit Den Bosch.

Wil jij mij jouw verhaal tijdens een wandeling vertellen?

Links naar:

Facebook

LinkedIn

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Hester Sybrandi
Hester Sybrandi loopbaan- en wandelcoaching

Vierde Morgen 26
5233 NS ‘s-Hertogenbosch

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.

Deze Wandelcoach heeft de Register Wandelcoach Opleiding van Het Coach Bureau gevolgd

Gediplomeerd Register Wandelcoach®
Deze wandelcoach is opgenomen in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.