Vind jouw wandelcoach…

Heleen de Vries

Groene Stappen Wandelcoaching | Enschede

Wandelcoach voor medewerkers in de zorg en welzijnssector die dreigen om te vallen door burn-out.

Ben jij een duizendpoot die zichzelf niet meer herkent door totaal gebrek aan energie?

Voel je je uit balans en lukt het je niet goed meer om alle ballen hoog te houden zoals je gewend bent? Kun je je na een werkdag niet meer opladen? Het zou kunnen dat je een dreigende burn-out hebt, waardoor je psychisch en fysiek anders reageert dan je van jezelf gewend bent en dan je jezelf wenst. Hierin verandering zien te krijgen, hoef je niet alleen te doen.

Wandelcoaching in omgeving Enschede

Graag loop ik met jou mee, door je te coachen terwijl we wandelen bij Hof Espelo of een andere locatie, in overleg. Ik spreek dezelfde taal als jij, door mijn jarenlange ervaring als wijkverpleegkundige in een zelfsturend team en verpleegkundige in intramurale setting. Samen gaan we inzichten ontdekken in de dingen die jou energie kosten en energie opleveren en in jouw innerlijke krachten. Als je die kent, kun je ze ook inzetten op weg naar energie, zelfvertrouwen, balans en plezier in jouw toekomst. De natuur helpt jou hierbij, door een ontspannen omgeving te bieden, waarin je zelfinzicht opdoet. Dit traject bestaat standaard uit 5 wandelingen, maar maatwerk is uiteraard mogelijk na overleg.

Uitwaaien op Terschelling

Ben je toe aan een weekend zonder alledaagse sleur en verplichtingen, stressloos bijkomen of juist ontdekken wat jouw stressgevers zijn? Wil je er werk van maken om echt even tijd te nemen voor jezelf en hier invulling aan geven op de parel onder de wadden? Boek een weekend Terschelling, om met een kleine groep mensen uit te waaien. We gaan de natuur opsnuiven, al wandelend. We nemen de tijd om stil te staan wat het met je doet om uit te waaien, de wind op je huid te voelen, het zand onder je voeten. Je hebt er vast al een beeld bij. In ontspannen sfeer bijkomen en genieten van en in de natuur, met opdrachten die je uitdagen om het ontspannen gevoel ook thuis te kunnen gaan ervaren. Ga je mee?

Maandelijkse Stiltewandeling

Een laagdrempelige manier om erachter te komen wat de natuur jou te bieden heeft en om kennis te maken met wat Wandelcoaching door mij voor jou kan doen. We wandelen in een groep over Hof Espelo. Tijdens deze wandeling bied ik je suggesties om je aandacht op te focussen. Tevens bied ik je de mogelijkheid om je ervaringen in een verwerkingsopdracht vorm te geven. Weet je een fijnere start om je weekend te beginnen?

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Heleen de Vries
Groene Stappen Wandelcoaching

Stroinksbleekweg 39
7523 ZL Enschede

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.