Vind jouw wandelcoach…

Harriëtte van Ringelenstein

Harriette Wandelcoaching | Leusden

Gespecialiseerd in wandelcoaching voor mensen die rust en ruimte in hun hoofd zoeken, hun eigen pad willen (her) ontdekken en op zoek zijn naar nieuwe energie.

Wandelen maakt het coachtraject sterker, sneller en plezieriger!

Leuk dat je mijn pagina gevonden hebt op wandelcoach.nl!
Zoek je meer rust en ruimte in je hoofd? Wil jij eens van gedachten wisselen met iemand buiten je eigen kring. Wil je meer zelfvertrouwen of inzicht in jezelf? Ik help je graag bij jouw vragen.

Naast kennis, zet ik daarbij ook mijn levenservaring in. Voordat ik professioneel wandelcoach werd, heb ik jarenlang gewerkt in het bedrijfsleven en voor non-profit organisaties. De kennis die ik daarin heb opgedaan, neem ik ook met me mee op pad. Wat zit er in jouw rugzak? Graag deel ik mijn enthousiasme, levenservaring en opgedane kennis om te helpen bij jouw vragen.

En het mooiste is: de oplossing zit in jezelf!
Al wandelend gaan we dit allemaal ontdekken. Na afloop van de wandeling heb je dus niet alleen lekker bewogen in de gezonde buitenlucht, maar ook een goed gesprek gehad. Zo werk je aan jouw fysieke en mentale welzijn. Dat geeft een voldaan gevoel.

Kijk op mijn website voor alle informatie of maak meteen een afspraak voor een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek.

Ik sta voor je klaar!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.
Wandelcoach Harriëtte van Ringelenstein

Harriëtte van Ringelenstein
Harriette Wandelcoaching

Leusden

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.