Vind jouw wandelcoach…

Hanna Pol

Zinstap | Veenendaal

Wandelcoaching bij zingevingsvragen, hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid, stressgerelateerde klachten en (andere) levensvragen.

Herken jij dat verlangen in je hart? Naar meer stilte, rust en/of balans in je leven… Of je zoekt naar antwoorden over de zin van je bestaan. Misschien wil je om leren gaan met je eigen hoogbegaafdheid en/of hooggevoeligheid. Wil je graag vooruit in je leven of werk, maar weet je niet hoe en waarheen?

Investeren in je leven

Je wilt écht met je vragen aan de slag en kijkt al uit naar dat positieve resultaat aan het einde van het wandelcoachtraject. Ik begeleid je al wandelend in de natuur. Daarbij maak ik gebruik van de omgeving en laat ik de natuur een spiegel zijn voor wat er in je omgaat. Ik geef oefeningen en opdrachten mee naar huis, om bijvoorbeeld te leren oefenen met grenzen stellen, eigen keuzes maken en je eigen leefruimte innemen.

Ruimte voor jou

Ik vind het belangrijk om coaching te verbinden met pastoraat. Als wandelcoach ben ik opgeleid om compassievol te coachen, waarbij de aandacht voor de ander centraal staat. In het pastoraat draait het er voor mij om dat de ander de ruimte krijgt om te zijn. Dat ik met die ander een stukje samen op mag lopen. Erkenning voor wie je bent in jouw eigen situatie is de eerste stap om je eigen ruimte in te kunnen nemen. Het is ook de eerste stap naar heling, naar hoop en nieuwe perspectieven.

Stilte

Naast de liefde voor de natuur en het wandelen, ben ik ook al jaren een stiltezoeker. Die opgedane kennis en ervaring deel ik met liefde met anderen. Vooral de tradities en leefregel van de kloosterordes van de Benedictijnen en Trappisten spreken mij erg aan. De combinatie van wandelen in de natuur en de helende werking van stilte breng ik samen in de stiltewandeling. Tijdens een stiltewandeling lopen we in een kleine groep in stilte door het bos en over de hei. Je leert, door middel van korte en praktische opdrachten, de basis van stil worden en stilte ervaren. Na afloop heb je tools en tips ontvangen om ook zelf stilte te zoeken in je dagelijkse leven.

Stel niet uit, kom vandaag nog in beweging. Je bent het waard!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Hanna Pol
Zinstap

Veenendaal

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.