Vind jouw wandelcoach…

Gertjan van Geerenstein

Samen stappen zetten | Woerden

Wandelend coachen voor ‘midlifers’, voor wie is vastgelopen in het werk of privé-leven. De natuur is een enorme effectieve hulpbron om los te komen van je gepieker en stappen te zetten om jouw juiste pad te kunnen ontdekken en te bewandelen.

Ik begeleid ‘midlifers’ om hun onvrede te transformeren. Na 3 wandelingen een lichter en blijer leven! Wie wil dat nou niet?

De natuur is een enorme effectieve hulpbron om los te komen van je gepieker en stappen te zetten om jouw juiste pad te kunnen ontdekken en te bewandelen.

Bewust wandelen in de natuur ontspant en geeft ruimte om te ontdekken welk pad bij jou past om je gewenste situatie te bereiken. Ik begeleid je en samen zetten we stappen die leiden tot de gewenste transformatie.

Onvrede in werk of privé, weinig energie, lichamelijke klachten, twijfels hoe verder?
Het kan ook anders; bewust wandelen in de natuur ontspant en brengt je -zonder moeite- op natuurlijke wijze in beweging! De mensen die ik begeleid hebben veelal last van onvrede op het werk of privé. Met behulp van de natuur begeleid ik je om jouw authentieke behoeftes te ontdekken zodat jouw energie weer kan gaan stromen.

Wandelend coachen in de natuur:

  • Vele wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat wandelen in de natuur direct leidt tot minder spanningen, piekeren en minder stress
  • Verhoogt je bewustzijn, je ervaart jezelf als onderdeel van de natuur
  • Maakt je positiever, energieker en blijer
De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Gertjan van Geerenstein
Samen stappen zetten

Van der Valk Boumanlaan 82
3446 GK Woerden

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.