Vind jouw wandelcoach…

Eva Visser-Achtereekte

Sterk in je loopbaan | Deventer

Mensen en hun werk; daar ben ik van. Weten waar je goed in bent, waar je energie van krijgt, wat je nog meer kunt en hoe je dat bereikt. Met je meelopen en je buiten de gebaande paden laten kijken: daar trek ik mijn wandelschoenen voor aan!

Ga met me mee en kom thuis met een plan voor jouw toekomst.

Je hád een leuke baan

Je hebt leuke collega’s en de arbeidsvoorwaarden van het bedrijf waar je werkt zijn goed. Alleen je werk vind je niet meer leuk. Je rol is veranderd en langzaamaan worden er steeds meer dingen van je gevraagd waar je niet blij van wordt. Je begint steeds vaker dingen uit te stellen, voelt tegenzin en aan het eind van de dag ben je hondsmoe. Je praat er met je partner en/of vriend(inn)en over en kijkt om je heen. Maar echt een plan? Die heb je niet.

Je bent klaar met al dat getwijfel

Wat zou je nog meer kunnen? Wat voor functie of welke branche? Wat als ik nu niet de juiste keuze maak? Al die rondtollende gedachten maken je onrustig, moe en prikkelbaar. Je blijft maar twijfelen en komt niet verder. Het voelt alsof je de regie kwijtraakt en dat is niks voor jou.

Het kan anders, echt waar!

Hoe zou het zijn als je je weer krachtig voelt? En keuzes durft te maken? Als je weet waar je echt goed in bent, waar je in uitblinkt en voldoening uithaalt? Zodat je weer energie krijgt van je werk en ook na een werkdag zin hebt om leuke dingen te doen? Zorg dat je zelf weer aan zet bent en een plan hebt hoe je met jouw talenten kunt bijdragen aan de maatschappij. Ook om anderen te inspireren.

Dit ben ik

Ik ben Eva Visser (1987), geboren en getogen in Deventer. Mijn achtergrond ligt in HR en ik werkte bij diverse gemeenten in de regio. Sinds 2019 ben ik werkzaam als zelfstandig loopbaancoach en heb ik de leukste baan die er is :-). Ik begeleid mensen om niet alleen nu, maar ook in de toekomst, met plezier te werken. Dat is zo belangrijk; voor jezelf en voor onze maatschappij. Op positieve, praktische en verfrissende wijze begeleid ik mensen al wandelend in hun tocht naar hun werk en toekomst.

Mijn energie haal ik uit:

  • de bergen (bergbeklimmen, skiën, wandelen)
  • ‘groen’ bezig zijn, consuminderen
  • een lekker taartje eten met familie of vrienden

1-op-1 of in kleine groep

Laten we kennismaken! Kijken of de ‘klik’ en het vertrouwen er is. Zo ja, dan stellen we een doel, maken een plan en gaan we aan de slag. Je kunt een individueel traject volgen of je kiest voor nog meer herkenning en inspiratie door deel te nemen aan een groepstraject.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Eva Visser-Achtereekte
Sterk in je loopbaan

Paul Schoemakerstraat 27
7412 LA Deventer

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.