Vind jouw wandelcoach…

Esther Zondag

Praktijk voor psychosociale counseling & therapie | Oosterwijk

Voor ondersteuning en begeleiding bij het vinden van balans, begeleiding bij rouw en verlies en vragen rondom zingeving. Ik help je jouw balans en evenwicht te vinden en richting te geven aan jouw leven.

Voor inzicht, houvast en richting.

Balans en evenwicht vinden

Loop je vast in jouw leven, weet je niet hoe je het kunt veranderen of hoe je verder moet? Je evenwicht kwijt zijn kan een grote impact hebben op jouw leven. Heb je het gevoel jezelf kwijt te zijn, jezelf niet meer te (her)kennen?

Zit je vast in je hoofd en blijf je maar malen en piekeren? Herken je het dat je wordt overvallen door emoties, moe en met weinig energie?

Ik kan je verder op jouw weg begeleiden, oprecht en zonder oordeel zal ik naar jouw verhaal luisteren. Ik help je om inzichten te krijgen, je gevoelens en gedachtes te ontrafelen, bewust te worden van jouw keuzes en rust, ruimte en keuzemogelijkheid te ervaren om weer verder te kunnen.

Hoe nu verder na verlies?

Als het voelt alsof je er alleen voor staat.

Loop je vast in een verlieservaring en vraag je je af hoe nu verder? Het kan gaan om het verlies van een geliefde of iemand anders die je dierbaar is. Ook het verliezen van jouw relatie, baan of gezondheid kan een enorme impact op je hebben. Het gevoel hebben jezelf te verliezen. En het niet zichtbare verlies, ongewenst kinderloos. Hoe ga je ermee om?

Het is niet meer zoals het was, het wordt niet meer zoals het was. Er is verdriet, gemis en leegte. Waar sta je in jouw afscheidsproces?

Samen onderzoeken we hoe je jouw leven weer opnieuw kunt vormgeven en hoe je kunt leven met dit gemis.

Zingeving?

Wat geeft jouw leven nut? Ervaar je leegte in jezelf?

We bekijken wat er in de weg zit om de zin van het leven te zien en te (her)ontdekken.

Over mij

Al vroeg in mijn leven was ik geïnteresseerd in de mens. Na mijn HBO studie op HRM gebied heb ik mijzelf doorontwikkeld in het psychosociale vak. Een analytische studie, ervaringsgerichte scholing en wijsheid door mijn eigen ervaringen.

Psychosynthese transpersoonlijke psychotherapie en de werking van de natuur als inspiratiebron brengen mij in beweging. Deze tezamen hebben mij verder geholpen bij mijn eigen levensvragen na het verlies van dierbaren door overlijden.

Aanpak die jou verder helpt

Samen bekijken we wat jou verder helpt.

We gebruiken altijd de natuur als inspiratiebron, om stil te staan en in beweging te komen, zo krijgt je hoofd en je lichaam ruimte en nieuwe energie.

Vraag vrijblijvend informatie of maak direct een afspraak.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Esther Zondag
Praktijk voor psychosociale counseling & therapie

Lingedijk 131
4163 LJ Oosterwijk

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.