Vind jouw wandelcoach…

Erna Kroese

Kompas Wandelcoach | Velp, omgeving de Posbank

Voor mensen met talent, motivatie en passie die op zoek zijn naar inspiratie, koers en balans

Ik coach snelle denkers en doeners, die een vraag hebben over hun dagelijks leven, werk of loopbaan. Bijvoorbeeld mensen die twijfelen over de volgende stap in hun carrière, mensen die een vaardigheid in hun baan missen en mensen die door een gebeurtenis in hun privéleven op een andere manier naar hun werk willen kijken.

Waarschijnlijk heb jij op dit moment geen ernstig probleem. Nog niet. Want als je veel zelf kunt, gewend bent om snel in oplossingen te denken en de blik altijd vooruit hebt, kun je jezelf voorbij lopen. Je gaat tollen, wordt meer hoofd dan hart en je innerlijk vuur dooft. Nog voor dat moment ben ik er. Ik help je om even goed na te denken en koers te bepalen. Dat geeft lucht! En dat is wat een vlam nodig heeft.

Ik los jouw problemen niet op. Dat doen we samen. Daarbij is passie de basis van mijn werk. Ik help je om de verbinding tussen hoofd en hart weer te leggen, te reflecteren, los te laten, balans te vinden en koers te bepalen. In mijn werk maakt ik gebruik van mijn kwaliteiten (stevig, positief, no-nonsense en geruststellend) en van mijn professionele ervaring.

Ik bied kortdurende kwalitatief hoogwaardige trajecten;

Stap 1; een kennismakingsgesprek waarbij we bespreken of jouw vraag past bij het aanbod van kompas wandelcoach

Stap 2; in de 1e wandeling bepalen we een helder doel, maken we concrete afspraken en gaan we daar direct mee aan de slag. Na vier wandelingen kun je daar met gemak zelf mee verder.

Stap 3; na 3 maanden hebben we nog een ontmoeting om te zien of het pad nog klopt.

Resultaat; na de wandelcoaching weet jij welke richting je uit wil en heb je de energie en het vuur om daarmee aan de slag te gaan. Je kunt met hart en ziel leven en werken en dat maakt alles mooier.

Mijn werkwijze

.
              Verhelderend

              Richtinggevend

              Vind jouw balans

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Erna Kroese
Kompas Wandelcoach

Velp, omgeving de Posbank

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.