Vind jouw wandelcoach…

Erna Eskes

De Wandelstap | Doetinchem

Specialisatie: Wandelcoachen bij ingrijpende gebeurtenissen. Rouw- en verliesverwerking. Individueel: ontslag, ziekte, overlijden. Groepscoaching voor de omgeving (collega’s, vrienden en familie).

Is jouw leven met een schok tot stilstand gekomen?

Had jij je leven aardig op de rit, een leuke baan, huisje-boompje-beestje, af en toe nog wat zoekende, maar ging het over het algemeen goed? Je raakt ineens werkloos of heb je een ernstig ongeluk gehad? Was er een afscheid van een dierbare? Of belandde je in een burn-out, werd je ziek. Allemaal ingrijpende gebeurtenissen en altijd met verlies: je gezondheid, inkomen of een dierbare. Het gaat dan ook vaak gepaard met rouw- en verliesverwerking. En dat is echt heel hard werken.

Je probeert je te beseffen wat er gebeurd is.

Naast het verdriet komt langzaam het besef en dringt het tot je door dat je ermee moet “leren leven” en in beweging moet komen, maar hoe dan? Na enige tijd probeer je de draad weer op te pakken, maar het lukt niet. Het te lang blijven stilstaan gaat niet helpen en maakt je vooral machteloos en moedeloos.

Het is een normale reactie op een abnormale situatie.

Heb je het gevoel dat je tegen de stroom in blijft zwemmen? Voel je je futloos of juist rusteloos en wil je kunnen slapen? Of voel je je onbegrepen en heeft dit gevolgen voor je werk, relatie of je gezin? Je bent zeker niet de enige waarbij dat gebeurt, het is een normale reactie. En iedereen gaat daar op zijn eigen manier en tempo mee om. Besef je dat het niet raar is dat je even niet meer weet wat je wilt, voelt of denkt.

Wil jij jezelf en elkaar weer kunnen begrijpen?

Wil je tot nieuwe inzichten komen en keuzes kunnen maken? Het is mijn ervaring (zie mijn verhaal op mijn website) en mijn overtuiging dat bewegen zoals wandelen gaat helpen in deze moeilijke periode. Je gaat ontdekken hoe het weer lukt te ontspannen en de broodnodige energie op te doen. We gebruiken de natuurlijke omgeving om inzicht en vertrouwen te krijgen. Om de gebeurtenis te leren accepteren, een (nieuwe) toekomst te zien, stappen te ondernemen om uiteindelijk ook weer te kunnen genieten. Daarnaast is er tussen de wandelingen in, de mogelijkheid om via mail ondersteuning te krijgen. Kortom, je hoeft het buiten de wandelsessies om, niet alleen te doen. Je zult merken als je deze stap neemt om het wandelcoachtraject aan te gaan, dat het ook voor jou gaat werken. Je gaat ervaren dat mijn coaching in de natuur gaat helpen, er gaat tijdens dit traject echt iets veranderen. Ook bij jou!

Groepen (bedrijven/collega’s, familie, vrienden)

Vind je het als omgeving “lastig” om met het verdriet om te gaan? Kijk dan eens op mijn site wat groeps-coaching hierin kan betekenen en hoe je elkaar kunt helpen te helpen.

Neem de eerste stap en kijk op mijn website.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Erna Eskes
De Wandelstap

Doetinchem

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.