Vind jouw wandelcoach…

Elsbeth Kwant

Krachtschool | Bunnik

Gespecialiseerd in: Wandelcoach voor onderwijsprofessionals en (hoog)begaafden die hun eigen pad willen volgen en hun kracht en specifieke talenten willen ontdekken en inzetten. Ik wandel met je mee naar meer energie en (werk)plezier.

Naast wandelcoach ben ik interim- onderwijsprofessional, trainer en adviseur. De laatste tijd ben ik de diepte in gedoken op het gebied van hoogbegaafdheid, hoog-sensitiviteit, onderpresteren, faalangst en perfectionisme. Dit geeft mij rijke inzichten en diepe ervaringen die ik inzet in mijn werk en in de begeleiding van mensen.

De interesse voor hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit is ontstaan doordat ik zelf een paar keer ben vastgelopen in mijn leven. Gaandeweg ontdekte ik dat dit komt door mijn eigen begaafdheid. Het heeft bij mij een tijd geduurd voordat ik ging doen waar ik energie van krijg en ik mijn talenten omarm en inzet. Nu ben ik ondernemer en wandelcoach en sta ik in mijn kracht.

Hoogbegaafden hebben vaak moeite hun eigen pad te volgen en lopen wel eens tegen dingen aan en stoten dan flink hun hoofd. Dit geeft soms conflicten of juist vermijdingen. Dit kan thuis gebeuren of op je werk. Zoveel talenten en dan toch die botsingen… Hoogbegaafden voelen zich vaak net even anders dan de rest en ze komen er niet altijd precies achter wat ze nu eigenlijk zouden willen… Voor een veelzijdig iemand is dit best een ingewikkelde zoektocht en daarnaast een mooie uitdaging. Ik help je een pas op de plaats te maken en jouw eigen talenten te zien en te omarmen. Hoe en wanneer sta jij in je kracht?

Naast (hoog)begaafden, coach ik onderwijsprofessionals, die hun eigen pad willen volgen en het allemaal even niet zo goed weten. Ik help je om weer te ontdekken waar je plezier van krijgt en hoe je jouw eigen talenten optimaal kan inzetten. Wanneer straal je? En hoe blijf je in balans?

Ik ga met jou naar buiten en help je focus aan te brengen en te ervaren wat er echt toe doet. Dat doe ik met veel plezier. De natuur brengt lucht, ontspanning en rust. Dit geeft ruimte aan gedachten en gevoelens. Zo kan je op dynamische en diepgaande wijze je antwoorden vinden. Ik help je stapsgewijs meer grip op jouw kracht en talent te krijgen. Dan voel je vanzelf jouw energie en eigenheid weer stromen.

Ben je nieuwsgierig geworden, bel me dan op 06 287 13 715 of stuur een mailtje naar . We maken kennis tijdens een wandeling en als een coachtraject jou zinvol lijkt, stemmen we een traject op maat af. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Jouw kracht. Mijn kracht. Samen sterk.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.
Wandelcoach Elsbeth Kwant Bunnik

Elsbeth Kwant
Krachtschool

Steven de Witplein 17
3981 JA Bunnik

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.