Vind jouw wandelcoach…

Ellie Doorn

De Groene Loper | Driebergen

Ben jij – of is je relatie uit balans? Of ben je hulpverlener of vrijwilliger en wil je met je team of groep ontdekken wat de natuur voor je (werk) kan betekenen? Welkom voor coaching en workshops in de natuur!

Je kunt uit balans zijn

Als je steeds voor anderen klaar staat en in relaties veel geeft. Je zou andere keuzes willen maken maar vindt het moeilijk daarin stappen te zetten. Of je hebt een periode achter je die veel van je heeft gevraagd. Je hebt weer nieuwe focus en energie nodig. Maar hoe krijg je die?

Twee routes op weg naar balans:

We kunnen oplossingsgericht werken aan meer balans in je leven. Daarbij stel ik je vragen waardoor jij stappen bedenkt en kunt gaan zetten die leiden naar het doel dat je wilt bereiken.  De focus van het traject is gericht op de oplossing van het probleem.

Als je uit balans bent geraakt en meer inzicht wilt hoe jouw achtergrond nu nog invloed op je heeft, kun je je familiegeschiedenis onderzoeken. Dit is een contextueel traject. We maken een reis door jouw familiegeschiedenis. Deze ontdekkingsreis kan tot nieuwe inzichten leiden op weg naar meer balans in je leven. Meer informatie over mijn werkwijze vind je op de website.

Je relatie kan uit balans zijn

  • als jullie manier van communiceren veel van elkaar verschilt
  • als de karakters veel van elkaar verschillen en irritaties toenemen
  • als jullie graag anders op elkaar zouden willen reageren dan nu regelmatig het geval is

Als de onderlinge verschillen storend zijn in je relatie, nodig ik je uit om samen een coachtraject te doen. Tijdens onze gesprekken onderzoeken we hoe onderlinge verschillen een manier kunnen worden waarop jullie elkaar kunnen gaan aanvullen. Ik werk graag met kernkwadranten. Met deze methode gaan we stapsgewijs van ieders positieve kant naar datgene wat wrijving geeft. Van daaruit onderzoeken beide partners een andere manier om met lastige situaties om te gaan. Het traject kan verrassend zijn als je tot de ontdekking komt dat onderlinge verschillen juist iets goeds kunnen brengen. Fijn voor jou – en fijn voor je relatie!

Training of workshop in en met de natuur als hulpbron

Veel hulpverleners zijn overbelast en ervaren stress. Het betrekken van de natuur kan veel opleveren zowel voor jezelf als voor je cliënt. Wil je weten wat de natuur kan geven en zelf ervaren hoe het is om de natuur in je gesprekken te betrekken? Boek dan een workshop of training. Ik neem jou en je team graag mee naar buiten voor een of twee ontspannen dagdelen in de natuur.

Kijk voor meer mogelijkheden op mijn website of neem contact met me op om de mogelijkheden te overleggen.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Ellie Doorn
De Groene Loper

Driebergen

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.

Deze Wandelcoach heeft de Register Wandelcoach Opleiding van Het Coach Bureau gevolgd

Gediplomeerd Register Wandelcoach®
Deze wandelcoach is opgenomen in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.