Vind jouw wandelcoach…

Ellemieke Hop Jansen

EHJ Coaching | Alphen aan den Rijn

Wandelcoaching

Wanneer je het niet naar je zin hebt op je werk, dan merk je dat ook in je privéleven. De spanningen lopen op en daar reageer je op met psychische of fysieke klachten. Om dat te voorkomen of te doorbreken, is het goed om de oorzaak te achterhalen en om daarna te kijken wat jij nodig hebt om weer lekker in je vel te komen. Of om te ontdekken wat je al in huis hebt, en dat verder uitbouwen. Daar help ik je graag bij.

Afhankelijk van jouw vraag kijken we naar jouw takenpakket en of dit nog past bij jouw kwaliteiten en verwachtingen. Voel jij je thuis in de organisatiecultuur? Zijn inspanning en resultaat met elkaar in evenwicht? Hoe stel jij je op binnen het team en welke reacties roept dit op bij anderen? Waar zie jij zelf ruimte voor verbetering en welke stappen zou je in die richting kunnen zetten? EHJ Coaching luistert en verheldert, zodat jij je plek kunt vinden in een werkomgeving waarin je gezien en gewaardeerd wordt.

We gaan samen op zoek naar wat werkt voor jou. Hierbij gebruiken we de natuur als hulpmiddel. Door alleen al buiten in beweging te zijn help je je hersenen ontspannen. Hierdoor ontstaat er vanzelf ruimte om te ervaren en te voelen wat nu echt belangrijk voor je is. Hiermee gaan we aan de slag!

Teamcoaching

Ieder team heeft zijn eigen dynamiek, waarin iedere medewerker eigen taken, rollen en verantwoordelijkheden heeft. Zolang de samenwerking soepel verloopt, sta je daar niet eens zo bij stil, maar wat als dit niet zo is? Als de samenstelling bijvoorbeeld verandert, of wanneer de resultaten tegenvallen? Als de overstap naar meer zelforganisatie gewenst is, maar de weg daarnaartoe onduidelijk is? Als medewerkers elkaar niet vinden in wederzijdse afspraken en verwachtingen?

Al dit soort vragen kunnen van grote invloed zijn op het functioneren van het team. EHJ Coaching helpt jullie dan om inzicht te krijgen in de onderliggende belemmeringen. Met de objectieve blik van een buitenstaander en de betrokkenheid van een sparringpartner creëren wij vooral duidelijkheid. Dat is een goede basis om de samenwerking op een prettige, resultaatgerichte manier opnieuw in te richten!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Ellemieke Hop Jansen
EHJ Coaching

Alphen aan den Rijn

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.