Vind jouw wandelcoach…

Eline Weyden

Souled Holistic Coaching | Eindhoven

Ik help volwassenen, jongeren en kinderen die vaak erg gevoelig zijn, last hebben van stress, onzekerheid, het soms moeilijk vinden om te weten wat ze nu zèlf willen, moeite met het stellen en bewaken van de eigen grenzen en prikkelverwerking.

Als wandelcoach help ik je inzicht te krijgen in je eigen wensen en verlangens. Wat heb je nu ècht nodig? Wat past ècht bij jou? En doe je nog wel wat je echt gelukkig maakt?

Je wordt geleefd

Soms kom je er ineens achter dat het allemaal niet meer werkt. Datgene wat je al jaren of soms al je hele leven doet, past simpelweg niet meer bij je. En dat breekt je langzaam op. Aan het einde van de dag (en soms al eerder) voel je je helemaal leeg en val je het liefst in slaap op de bank. Je weet dat je het anders moet gaan doen, maar hoe? Het dagelijkse leven eist al je aandacht op en je blijft steeds maar in hetzelfde cirkeltje draaien, je staat in de survival-stand. Werk, (eenouder)gezin, kinderen, mantelzorg, relatie, een huishouden. Dat is voor veel mensen dagelijkse kost waar je enorm je handen aan vol kunt hebben. En misschien heb je daarnaast ook nog te maken met andere dingen, zoals rouw/verlies/verdriet, kinderen/partner met een diagnose, echtscheiding, onzekerheid, moeite met communicatie. Of misschien ben je wel heel erg gevoelig voor sfeer, indrukken of andere prikkels.

Kortom, het wordt je allemaal te veel en je voelt dat je iets wil veranderen, maar je weet niet goed hoe en waar je moet beginnen. Klinkt het bekend?

Gelukkig ben je niet de enige. Het zijn echt geen makkelijke dingen waar je mee te maken hebt. En je hoeft het ook niet allemaal in je eentje op te lossen. Soms is het heel prettig als er iemand een tijdje met je mee loopt waar je geen emotionele binding mee hebt. Iemand die geen oordeel heeft, en waar je alles in vertrouwen tegen kan zeggen zonder dat daar meteen consequenties aan vast hangen. Iemand die aan jouw kant staat en met een nuchtere blik met je mee kan kijken. Iemand die de waarde van jouw unieke persoon ziet, en jou op dezelfde manier naar jezelf leert kijken.

Stappen in de juiste richting zetten

Als wandelcoach loop ik graag een tijdje met je mee, totdat je zelf weer verder kan. Je zal merken dat door het wandelen in de natuur je al snel alle zorgen even achter je kan laten. Je bent er echt even uit, je hoofd raakt leeg en je lichaam ontspant zich. Dat maakt dat we al snel tot de kern van het probleem kunnen komen. Ik luister vol aandacht naar je en door het stellen van vragen en het toepassen van verschillende coachtechnieken, komen we er samen achter wat jij nodig hebt, wat jouw verlangens zijn. Gedurende het traject gaan we hier dieper op in en onderzoeken we hoe je dat in de praktijk kunt gaan brengen, stap voor stap. Hoe kun jij je leven anders gaan inrichten of hoe kun je op een andere manier leren omgaan met dingen, zodat je er minder last van hebt en weer lekker in je vel komt te zitten? We gaan hier heel gericht mee aan het werk tijdens onze wandelingen, in een tempo dat bij jou past, letterlijk en figuurlijk.

Maatwerk

Ik werk niet met standaard programma’s, en kijk dus echt per persoon wat diegene nodig heeft. Ik werk vanuit het hier en nu en toekomstgericht. Het verleden heeft je gemaakt tot degene die je vandaag de dag bent. We kunnen dus wel even kort terug blikken op het verleden als dat van toepassing is, maar gaan het zeker niet herbeleven. Het uitgangspunt is; jij bent al goed zoals je nu bent.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Eline Weyden
Souled Holistic Coaching

Eindhoven

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.