Vind jouw wandelcoach…

Danielle de Reijke

wandelcoachdaan | Utrecht-Vleuten

Ik richt mij op mensen die op zoek zijn naar een mindful wandelcoachtraject. Zij hebben last van stressklachten, burn-out klachten of veel piekeren, maar iedereen die op zoek is naar meer balans en een coach in de buitenlucht kan bij mij terecht.

Heel veel onderwerpen zijn welkom in mijn wandelcoachpraktijk en passen mooi binnen het thema mindful wandelcoaching.

Even voorstellen!

Ik ben Danielle de Reijke, 45 jaar, getrouwd met Emile en moeder van twee zonen en ben sinds medio 2021 een eigen praktijk gestart als wandelcoach.
Ik heb de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding en de Opleiding tot Register Wandelcoach van Het Coach Bureau afgerond.

Naast mijn werk als wandelcoach geef ik met heel veel plezier les in het basisonderwijs en werk ik als vertrouwenspersoon op school en als respect coördinator binnen onze stichting.

In mijn vrije tijd doe ik aan krachttraining, zwemmen en hard lopen. Verder beleef ik veel plezier aan reizen, boeken lezen, afspreken met vriendinnen, op pad gaan met het gezin en mooie foto’s maken van de natuur.

Hoe ben ik als wandelcoach?

Het blijft altijd vreemd om iets over jezelf te zeggen of op te schrijven, maar ik snap dat jij graag wilt weten met wat voor een soort wandelcoach je het traject aangaat.

Als persoon ben ik emphatisch, warm, oprecht, positief, rustig en gestructureerd.

Mijn kracht is om snel rust en structuur te creëren en een heldere lijn uit te zetten in het wandelcoachtraject.

Naast de kennis en ervaring vanuit mijn opleiding en werk komen mijn levenslessen die in mijn rugzak zitten tijdens het coachen goed van pas.

Tijdens het wandelcoachtraject bespreken wij wat er speelt op mentaal, fysiek en o.a. op sociaal-emotioneel niveau.

Met welke vragen komen de mensen bij mij?

De vragen lopen erg uiteen, maar de wens is vaak hetzelfde. Het krijgen van meer energie, beter kunnen ontspannen, minder piekeren, omgaan met pijnlijke gevoelens en gedachtes.

Heel veel onderwerpen zijn welkom in mijn wandelcoachpraktijk en passen mooi binnen het thema mindful wandelcoaching.

Van ontslag richting een nieuwe baan. Van een ziekteperiode naar meer energie. Van vast zitten in bepaalde patronen richting verandering. Bij de meeste onderwerpen zetten we vanaf het startpunt mooie stappen richting het resultaat.

Wat betekent de natuur voor mij?

Net als iedereen heb ik wel eens moeilijke gebeurtenissen moeten verwerken of wel eens voor lastige keuzes gestaan. Zelf merk ik na een boswandeling of een wandeling aan zee dat mijn hoofd weer lekker leeg is en dat ik weer verder kan. Maar blijf jij last houden van fysieke en mentale klachten en is de ontspanning van korte duur?

Dan kan ik jou net die waardevolle oefeningen en inzichten geven tijdens een wandeling in de natuur waar je op langere termijn iets aan hebt.

Op het gebied van gezondheid kies ik er heel bewust voor om gezond te eten, veel te bewegen, maar ook om te ontspannen, het liefst buiten in de natuur. Door mindfulness en een goede balans tussen inspanning en ontspanning lukt het mij om te genieten van de gewone dagelijkse dingen.

In het weekend ga ik er graag op uit met mijn gezin om actief bezig te zijn in de natuur en te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Samen zijn met mijn gezin, familie en vrienden vind ik heel erg belangrijk.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Danielle de Reijke
wandelcoachdaan

Nobel Hoeve 25
3451 TA Utrecht-Vleuten

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.

Deze Wandelcoach heeft de Register Wandelcoach Opleiding van Het Coach Bureau gevolgd

Gediplomeerd Register Wandelcoach®
Deze wandelcoach is opgenomen in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.