Vind jouw wandelcoach…

Danielle de Reijke

wandelcoachdaan | Vleuten

Ik richt mij op individuele mensen die op zoek zijn naar een mindful wandelcoachtraject. Zij hebben last van stressklachten, burn-out klachten of veel piekeren, maar iedereen die op zoek is naar meer balans en een coach in de buitenlucht kan bij mij terecht.

Even voorstellen. Ik ben Danielle de Reijke, 44 jaar, getrouwd en moeder van twee zonen en ben sinds medio 2021 een eigen praktijk gestart als wandelcoach.

Naast mijn werk als wandelcoach geef ik met heel veel plezier les aan groep 3 en werk ik als vertrouwenspersoon op school en als respect coördinator binnen onze stichting.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik doe aan krachttraining, zwemmen en hardlopen. Reizen, lekker koken, boeken lezen, afspreken met vriendinnen, op pad met het gezin, veel foto’s maken. Never a dull moment.

Met welke hulpvragen komen de mensen bij mij?

De vragen lopen erg uiteen, maar de wens is vaak hetzelfde. Minder piekeren, beter kunnen ontspannen, de zware rugzak die ze meeslepen tijdens het wandelcoachtraject wat lichter maken en daarbij ook de juiste keuzes durven maken.

Hoe vind ik een gezonde balans tussen werk en privé? Hoe kom ik af van die nare en vervelende gevoelens en hoe ga ik weer lekkerder in mijn vel zitten? Wat zijn mijn talenten en waar kan ik deze talenten het beste inzetten?

Vragen rondom het verwerken van een ingrijpende gebeurtenis.

Heel veel vragen zijn welkom in mijn wandelcoachpraktijk met als doel om na het wandelcoachtraject een andere richting in te kunnen slaan of anders met bepaalde situaties om te kunnen gaan.

Hoe pak ik het wandelcoach traject aan?

Samen maken wij een aantal wandelingen in de natuur en nemen een vraag als uitgangspunt en koppelen daar een doel aan vast. Tijdens het wandelen bespreken wij jouw vraag en zetten de natuur en oefeningen in om stappen te zetten richting jouw wens. Weer lekkerder in jouw vel zitten, die zware rugzak wat lichter maken of stappen zetten richting meer ontspanning, energie en andere keuzes.
Het wandelcoachtraject is op maat gemaakt en sluit aan op wat jij tijdens het wandelen vertelt en waar je op dat moment behoefte aan hebt.
Ik heb een goed gevulde toolkit met kennis en heel veel oefeningen en samen bespreken we van te voren wat bij jou past.
De oefeningen zijn gericht op wandelen, coaching, natuur, psychologie en mindfulness.

Wat betekent de natuur voor mij?

Net als iedereen heb ik wel eens moeilijke gebeurtenissen moeten verwerken of wel eens voor lastige keuzes gestaan. Zelf merk ik na een boswandeling of een wandeling aan zee dat mijn hoofd weer lekker leeg is en dat ik weer verder kan.

Maar blijf jij last houden van fysieke en mentale klachten en is de ontspanning van korte duur?
Dan kan ik jou net die waardevolle oefeningen en inzichten geven tijdens een wandeling in de natuur waar je op langere termijn iets aan hebt.

Reizen doe ik graag, het liefst met de backpack. Met mijn gezin beleven wij veel plezier, om in een mooi land zoals bijvoorbeeld Griekenland of Ierland, op eenvoudige wijze rond te reizen met de Lonely Planet in de hand.

Wanneer wij op reis zijn dan maken wij graag mooie lange wandeltochten of pakken de mountainbike om het land te verkennen. Zoveel mogelijk buiten zijn en bewegen. In de natuur krijg ik weer energie.

In het weekend ga ik er graag op uit met mijn gezin om actief bezig te zijn in de natuur en te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Samen zijn met mijn gezin, familie en vrienden vind ik heel erg belangrijk.

Vele reizen naar de mooiste bestemmingen en wandelvakanties naar o.a. Ierland staan nog fris in mijn geheugen. Als ik daaraan terug denk dan kan ik daar nog steeds energie uit halen en vooral heel veel geluk. Ik wil jou ook laten ervaren, wat wandelen in de natuur en tegelijkertijd mindfulness oefeningen doen tijdens de wandeling, voor jou kan betekenen.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Danielle de Reijke
wandelcoachdaan

Nobel Hoeve 25
3451 TA Vleuten

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.

Deze Wandelcoach heeft de Register Wandelcoach Opleiding van Het Coach Bureau gevolgd

Gediplomeerd Register Wandelcoach®
Deze wandelcoach is opgenomen in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.