Vind jouw wandelcoach…

Claudine Silanoe-Lemmers

Bureau Beukenoot | Rosmalen

Claudine begeleidt vrouwen die het in de hectiek van hun drukke levens niet meer lukt om alle ballen in de lucht te houden en die daardoor niet meer aan hun eigen wensen en verlangens toekomen.

Wandelen om even stil te staan

Heb je moeite om alle ballen in de lucht te houden, is je to-do-lijstje nooit af, draai je overuren in je hoofd en heb je het gevoel dat je voor alles en iedereen moet zorgen? Loop je jezelf constant voorbij, pieker je veel en ben je steeds vaker kortaf naar je omgeving? Ben je, in een poging te voldoen aan ‘het perfecte plaatje’ kwijtgeraakt wat voor jou belangrijk is?

Kortom, ben je niet meer die leuke en ontspannen vrouw/partner/moeder/dochter/zus/collega die je eigenlijk wilt zijn?

Als wandelcoach help ik je graag!
Ontdek samen met mij de kracht van de natuur. En, zet stappen om je gewenste doelen te bereiken.

Al wandelend in een mooie groene omgeving (Den Bosch|Boxtel|Uden) help ik jou om jezelf weer op de eerste plaats te zetten. Het resultaat is dat je weer lekker in je vel zit, minder druk in je hoofd voelt en het gevoel hebt dat je weer voluit kunt leven zoals jij dat wilt.

Wie ik ben?

Een herstelgerichte jurist op wandelschoenen, zo stel ik mezelf voor op LinkedIn en die jas past me goed. Het is een optelsom van alles wat ik in mijn leven tot nu toe heb geleerd en gedaan. Na 14 jaar werkervaring als jurist bij een gerechtshof, een opleiding tot professioneel mediator, de opleiding tot gecertificeerd wandelcoach én de nodige boeken en workshops later ben ik waar ik nu ben, parttime jurist bij een rechtbank als mediationfunctionaris én wandelcoach met een eigen coachpraktijk. In mijn praktijk komen zowel mijn analytische blik, mijn voorkeur voor een mensgerichte aanpak en mijn liefde voor de natuur goed tot hun recht. Ik ben op mijn plek en nodig je van harte uit om mij een stukje op jouw pad mee te laten lopen.

Als jij de eerste stap zet, help ik je verder op weg. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Claudine Silanoe-Lemmers
Bureau Beukenoot

Rosmalen

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.