Vind jouw wandelcoach…

Caroline Mathot

Wandelen met Caroline | Heemstede

Caroline is wandelcoach bij burn-out en verlies. Al wandelend in de natuur en aan de hand van oefeningen met de natuur komen we daar waar jij wilt zijn.

Verlies

Merk jij dat jouw verlieservaring je belemmert om je leven weer op te pakken? Dan kan wandelcoaching een goed hulpmiddel zijn. Een verlieservaring heeft te maken met een grote verandering in jouw leven.

In een traject van 5 wandelingen staan we stil bij jouw verlies terwijl we letterlijk in beweging komen. Dit doen we aan de hand van gerichte oefeningen en met behulp van de natuur. Je zult merken dat je de kracht om met grote veranderingen om te gaan uit jezelf kunt halen. Je ontdekt dat er echt lichtpuntjes zijn en krijgt het vertrouwen dat je je beter zult gaan voelen. Je zult verrast zijn dat je al tijdens de wandeling meer ruimte in je hoofd krijgt en je je letterlijk lichter voelt.

Burn-out

Werk je steeds langer door en ook tijdens de avonduren? Voel je je ’s ochtends niet goed uitgeslapen en ga je nog altijd vermoeid weer een nieuwe dag tegemoet? Reageer je kortaf op mensen of situaties in je omgeving? Blijf je steeds vaker thuis en ben je minder sociaal actief? Dan kan je tegen een burn-out aanzitten of al een burn-out hebben. In dit geval kan wandelcoaching een goed hulpmiddel zijn voor jou. De natuur heeft een zeer positieve werking op je hoofd en je lijf. Je voelt je letterlijk lichter in de natuur. Aan de hand van gerichte oefeningen en behulp van de natuur zul je opnieuw ontdekken waar jouw grenzen liggen en hoe je deze beter kunt bewaken. Om zo weer stap voor stap en met een positief gevoel vooruitgang te kunnen boeken.

Over Caroline

Toen ik 19 jaar was verloor ik mijn vader aan een hersentumor. Ik weet daardoor welke fasen van verdriet je doormaakt bij een verlies. Sinds ruim drie jaar werk ik als vrijwilligers voor Stichting Bretels. We ondersteunen jonge gezinnen waar een ouder is komen te overlijden. Ook hier wandel ik regelmatig met ouders die een steuntje in de rug nodig hebben om hun nieuwe leven weer op te pakken. Daarnaast ben ik 7 jaar geleden gestopt met mijn werk in de financiële wereld, omdat ik tegen mijn grenzen aanliep en daar ook overheen ging. Inmiddels heb ik mijn leven een heel andere richting gegeven en ben ik zeer enthousiast om mijn coachees bij te staan in hun eigen veranderingsproces.

Graag bewandel ik met jou samen jouw eigen pad naar herstel of berusting in dat het goed is zoals het is.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Caroline Mathot
Wandelen met Caroline

Jan van den Bergstraat 80
2101 XD Heemstede

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.