Vind jouw wandelcoach…

Carla Kwantes

Kwantes Coaching & Training | Hoofddorp

Als gecertificeerd coach met jarenlange ervaring in bedrijfsleven en onderwijs zet ik je in je kracht bij het maken van keuzes in je loopbaan, bij nieuwe levensfases of bij stress & burnout.

De wereld om ons heen verandert snel en dat vraagt ook van jou voortdurende aanpassingen en flexibiliteit. Hoe zorg jij dat je je blijft ontwikkelen in je werk en je privé leven? En hoe houd jij dat goed in balans?

Herken je dit?

  • Je ervaart stress in je huidige werk of privé leven en hebt weinig energie.
  • Je bent op zoek naar een andere baan maar weet niet welke.
  • Je weet na je studie niet welke baan bij je past.
  • Je hebt geen idee wat je na je pensionering wil gaan doen.

In welke levensfase je je ook bevindt en wat voor werk of bezigheden je ook doet, met mijn coaching help ik je om keuzes te maken die voor jou het beste zijn. We kijken naar wie je bent, wat je talenten zijn en waar je energie van krijgt. Op deze manier kom je weer lekker in je vel te zitten en heb je de regie over je eigen leven. Graag werk ik vanuit respect en gelijkwaardigheid met je samen aan je persoonlijke ontwikkeling.

Of het nu gaat om je loopbaan, vitaliteit of pensionering, als ervaren gecertificeerd Coach begeleid ik je graag conform de NOBCO richtlijnen en NOLOC gedragscode. We kijken qua coaching wat voor jou het beste past: wandelend, zittend op een mooie plek buiten in de natuur, of in mijn coachpraktijk. Daarbij nemen we de Corona regels goed in acht.

Wandelcoaching is één van de methoden die ik kan inzetten. Het is een effectieve manier van coachen omdat de natuur je kan inspireren in je coachtraject en je al je zintuigen inzet. Door te wandelen raak je gemakkelijk in gesprek. Je zit niet tegenover elkaar, maar wandelt naast elkaar. Het helpt om vrij te praten en je kunt je gedachten de vrije loop laten. Het zorgt voor ontspanning in je brein en je stress neemt automatisch af. Daarnaast werkt de natuur als een soort spiegel. Dat kan een mooie metafoor zijn voor diverse thema’s. Zie voor verdere informatie de website van mijn coachpraktijk.

Interesse? Stuur mij een email en ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Carla Kwantes
Kwantes Coaching & Training

Torenburg 6
2135 BK Hoofddorp

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.