Vind jouw wandelcoach…

Britt Meertens-Koch

Mind Your Life – wandelcoaching | Tilburg

Gespecialiseerd in: wandelcoaching voor zorgmedewerkers. Je zorgt zo goed voor iedereen om je heen… Maar wie zorgt er voor jou?
  • Merk jij dat deze corona periode er toch wel heel erg heeft ingehakt? En voel je je vaak niet gehoord, niet gezien en niet begrepen?
  • Je bent al maanden aan het zorgen voor al die mensen die jouw zorg zo hard nodig hebben.. probeert alle ballen hoog te houden, op het werk en thuis, je bent jezelf constant aan het wegcijferen, er is amper een rustmomentje en je prioriteiten liggen al maanden bij alles en iedereen… behalve bij jezelf…
  • Je zorgt zo goed voor iedereen om je heen… Maar wie zorgt er voor jou?

———————————————————

  • Merk je dat je steeds vaker een korter lontje hebt? Meer gestrest bent en sneller geïrriteerd? Thuis, of juist op je werk? Voel je je soms lusteloos of uitgeblust? Ben je vaak moe en heb je nergens zin in? Slaap je slecht of heb je allerlei vage klachten?
  • Ben je teleurgesteld in het leven, in de liefde of in jezelf en wil je weer genieten van al het moois dat je ooit wel voelde en zag en wil je ervaren hoe het is om je open te stellen in de natuur om weer bij je ware ik te komen?

Wil je weer in je kracht staan en genieten van het hier en nu, van de kleine en grote gelukjes in je leven en weer trots zijn op wie je bent en wat je hebt bereikt?

Wil je je weer gezien en gehoord voelen? Jezelf beter begrijpen, je emoties toerlaten om ze daarna los te kunnen laten?

– MIND YOUR LIFE –

Ik help je daar graag bij door samen met jou in de natuur en met de natuur te ontdekken wat jou kan helpen om deze stress achter je te laten en weer tevreden te zijn met wie je bent en positief in het leven te staan.

Heb je vragen, of wil je overleggen of onze wandelingen aansluiten bij jouw vraag, neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik kijk er naar uit om dit pad samen met jou te bewandelen. Liefs Britt.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Britt Meertens-Koch
Mind Your Life – wandelcoaching

Tilburg

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.