Vind jouw wandelcoach…

Brigitte van Leeuwen

Reflectiepoel | wandelcoaching en intervisie | Hillegom

Specialisatie: wandelcoaching individueel en met groepen. Eigen keuzes durven maken en grenzen aangeven.
Individueel: stress en onzekerheid. Werkende vrouwen die druk zijn met van alles en iedereen, zich ontevreden voelen hoe het gaat in een bepaald gebied in hun leven en behoefte aan meer rust, aandacht en flow in hun leven.
Groepen: teams in de zorg die op de samenwerking willen versterken door elkaar beter te leren kennen, kwaliteiten meer willen benutten en zich willen ontwikkelen.

Individueel: Herken jij dat je onrustig voelt en rondloopt met een ‘vol hoofd’. Je ben druk met van alles en iedereen, en (onbewust) hard aan het werk om het allemaal goed te doen en anderen te pleasen. Je voelt je niet echt blij en vraagt je af waarom je niet gewoon tevreden en dankbaar kunt zijn?

Ben je op zoek naar hoe jij meer uit jezelf en je leven kan halen? En, heb jij behoefte aan meer plezier, lichtheid en rust in je hoofd? Samen onderzoeken we welke waarden voor jou echt belangrijk zijn en hoe je daar betekenis aan kunt geven in jouw werk en leven.

Groepen “Natuurlijk Samenwerken”: Zijn jullie allemaal hard aan het werk maar mis je de verbinding met elkaar? Door samen kwaliteiten te onderzoeken, goede gesprekken te voeren, en te werken aan (nieuwe) doelen, kom je met resultaatgerichte wandelcoaching weer in beweging. Door buiten in de natuur te zijn, biedt dit zowel letterlijk als figuurlijk kansen om andere paden te bewandelen.

Resultaatgerichte Wandelcoaching

Door naar buiten te gaan, knap je al op! De natuur heeft een relativerende kracht en geeft nieuwe energie. In de wandelcoaching krijgt lichaamsbewustzijn en ademhaling volop aandacht om tot verbinding met jezelf en anderen te kunnen komen. Stapgewijs werken we toe aan een duurzaam resultaat door gedragspatronen te onderzoeken die aan de basis liggen van de ongewenste situatie. De natuur wordt op verschillende manieren gebruikt, zonder dat het zweverig wordt, maar wel als krachtige metafoor om te komen tot nieuwe inzichten. Je leert met meer mildheid naar jezelf te kijken en gaat echt stappen zetten met nieuwe gedrag om met vertrouwen én plezier jouw leven te leiden. Voel hoe het weer gaat stromen! Maak eigen keuzes, ervaar meer rust en voel je trots!

Wie ben ik?

Ik heb een echt zorghart. Mijn hele carrière werk ik al in de gehandicaptenzorg. Het maakt mij blij als ik door coaching zie hoe anderen weer perspectief gaan zien en (intrinsiek) gemotiveerd raken om daarmee aan de slag te gaan.
Van nature ben ik positief ingesteld en dit neem ik ook mee in mijn coaching. Ik hou van reizen en ik ben graag buiten, het wandelcoachen past goed bij mijn waarden van avontuur, zingeving en plezier. Mijn kernkwaliteiten zijn rustig, bedachtzaam en vrolijk.
Naast het wandelcoachen werk ik als teamcoach. Ik vind het fantastisch om samen op onderzoek uit te gaan en nieuwe ervaringen op te doen.

Nieuwsgierig geworden, neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek!

Hartelijke groet!
Brigitte

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Brigitte van Leeuwen
Reflectiepoel | wandelcoaching en intervisie

Hillegom

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.