Vind jouw wandelcoach…

Brigitte Boven-Pees

Amethist Natuurcoaching | Elshout

Als Wandelcoach, OERsterk Coach (leefstijlcoach), Stress & Burn-Out coach en Runningtherapeut help ik je graag op weg naar meer energie, rust, gezondheid en vitaliteit.

Welkom!

Welkom op mijn profiel. Ik ben Brigitte en met mijn jarenlange coachervaring help ik jou graag (weer) op weg naar meer energie, rust, gezondheid en vitaliteit.

Herken jij dit?

Je hebt al langere tijd last van allerlei vage klachten. Vaak voel je je moe en futloos. Soms sta je op met het gevoel dat je nauwelijks hebt geslapen en je voelt je dan ook allesbehalve uitgerust als de dag nog moet beginnen. Op jouw werk loopt het ondertussen ook niet meer zo lekker en je merkt dat je eigenlijk al langer op je tenen loopt om het bij te houden. Na een dag op het werk kom je thuis en voel je je uitgeblust. Gezond eten schiet er vaak bij in en na het eten plof je op de bank. Je voelt je schuldig want eigenlijk zou je nog wat in huis willen doen of willen gaan sporten, maar ja, waar haal je de energie vandaan. Je probeert de avond nog vrolijk te doen, maar ondertussen krijg je een steeds korter lontje.

Hulp op veel vlakken en vanuit verschillende invalshoeken

Als OERsterk coach, wandelcoach, stress & burn-out coach, runningtherapeut en via spiertesten (kinesiologie) kan ik jou vanuit veel invalshoeken helpen op weg naar meer energie, rust, gezondheid en vitaliteit.
Mijn uitgangspunt is dat ieder mens “uniek” is: daarom bepalen we samen welke dienst/diensten uit mijn aanbod het beste aansluit(en) bij jouw unieke vraag en situatie.
Door passende voedingsadviezen, eventuele inzet van supplementen, gebruik van spiertesten en door inzet van de natuur tijdens onze bijeenkomsten heb je snel inzicht in hoe jij weer naar een vitale balans in jouw leven kunt komen.

Speciaal traject voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (“NAH”)

Naast diverse consulten/coachtrajecten op het gebied van gezonde voeding, leefstijl, spiertesten, stress en burn-out, bied ik als “ervaringsdeskundige” tevens een speciaal traject aan voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Dus heb je NAH, dan help ik jou in 3 maanden op weg naar meer energie, rust, gezondheid en balans in jouw leven. Ik heb zelf hersenletsel opgelopen en weet dus als geen ander waar je tegenaan loopt en waar je rekening mee kunt houden. Er is echt veel meer mogelijk dan je denkt en ook jij kunt je gewoon weer beter in je vel voelen en ontdekken dat het leven met NAH ook gewoon weer fijn kan zijn.

Vragen?

Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek over wat de mogelijkheden zijn. Ook kun je via mijn website direct een Inzichtsessie plannen. Iedere maand geef ik twee Inzichtsessies gratis weg!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Brigitte Boven-Pees
Amethist Natuurcoaching

Theodorus Rijkenstraat 9
5154 AJ Elshout

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.