Vind jouw wandelcoach…

Barbara Veldboom

Veldboom coaching | Eernewoude

Gespecialiseerd in de drukke, werkende vrouw die nog net de balans goed weet te houden tussen de diverse rollen die je hebt en die deze balans goed wil blijven houden.

Lieve, hardwerkende vrouw.

Je werkt keihard in je leuke, maar ook verantwoordelijke baan, vindt het belangrijk dat je relatie goed is, geeft aandacht aan contact met familie en vrienden, wil er ook goed uit zien en je moet af en toe ook nog naar Yoga om toch ook nog voor jezelf te zorgen. Daarnaast heb je misschien ook nog wel een gezin waarbij je je ook verantwoordelijk voelt voor een goede opvoeding met alle taken die daarbij ook horen (voeding, sporten, speelafspraken, wellicht slapeloze nachten…).

Van de buitenkant heb je een prachtig leven en lijkt het allemaal goed te gaan. Toch merk je dat dit wel heel hard werken is en dat je het ook niet altijd meer even leuk vindt.  Je lijkt niet meer zoveel energie te hebben als dat je voorheen hebt gevoeld.

Dan is dit het moment waarop je verder moet lezen, want je kunt het leven leiden zoals jij het wilt vanuit plezier en met vrijheid en ik ga je daarbij helpen.

Wil jij weer vol energie en vertrouwen je eigen pad bewandelen.

Het gevoel hebben dat jij weer de hoofdrolspeler bent van je eigen leven?

Vrijheid ervaren in de keuzes die je maakt en blij door je leven wandelen.

Wil jij preventief werken en ervoor zorgen dat jij niet richting die burn-out gaat?

De eerste stappen

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • 6 wandelingen van 1,5 uur
  • Thuisopdrachten op maat (in overleg). Je ontvangt tijdens elk gesprek opdrachten om in de tussenliggende periode aan te werken. Dit gaan we koppelen aan praktische werk gerelateerde zaken. Als je tussen de coaching gesprekken door vragen hebt, kun je per mail contact met mij opnemen.
  • Aanvullend materiaal tussen de wandelingen door, zodat je thuis door kunt mer het ontdekken, het toepassen en het borgen.
  • De laatste wandeling is een evaluatie en borging gesprek. Hierin wordt besproken wat je hebt geleerd en hoe je dit vast kunt houden en hoe jij jezelf verder kunt ontwikkelen.

Over mij

Ik ben Barbara

Gedurende mijn loopbaan hebben mensen bij mij als een rode draad door mijn leven gespeeld.

Zowel in de rol als pedagogisch medewerker, als sociaal werker, als teammanager. Voor mij staat de persoon altijd voorop.

In mijn huidige rol, als wandelcoach, komt dit weer volledig tot zijn recht.

In dit één op één contact komen mijn kwaliteiten, zoals oordeelloos luisteren, relativeren en doortastend zijn het beste naar voren en kan ik jou echt zien. Daarnaast moet ik toegeven dat ik toch

Mede doordat ik weet waar je tegen aan loopt, onderscheid ik mij van andere coaches.

Ondertussen weet ik goed wat voor mij werkt en heb daarin een goede balans gevonden.

Hierin zijn voor mij de natuur, gezonde voeding, een gezonde levensstijl, ontspanning en rust erg belangrijk.

De balans van voor jezelf zorgen, onderdeel van een gezin zijn, een eigen bedrijf hebben en daarnaast nog aandacht voor de naasten om mij heen, vragen dat ik goed wil weten wat ik nodig heb en hoe ik dat communiceer.

Nu ben ik niet de enige die tegen dit vraagstuk van balans houden in deze wereld aangelopen en zal ik ook niet de laatste zijn.

Wel is dit een reden waarom ik daadwerkelijk de stap heb gezet om weer één op één te gaan coachen.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Barbara Veldboom
Veldboom coaching

Ds. van der Veenweg 7
9264 TA Eernewoude

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.