Vind jouw wandelcoach…

Babs Mouton

Verhalenvinder | Ridderkerk

Waar word jij werkgelukkig(er) van? Ik help jou te ontdekken wie je bent, wat je wilt en wat je kunt, zodat jij meer werkgeluk krijgt.

Herken je dit?

  • Je wil energie krijgen van je werk, niet er op leeglopen. Je hebt vaak geen puf meer om leuke dingen te ondernemen.
  • Je bent te veel met werk bezig in privé tijd. Je blijft maar doorgaan, het werk moet toch af?
  • Je vraagt je af wat je talenten zijn. Je kan een hoop, maar bent voor je gevoel nergens echt heel goed in.
  • Je rent maar door. Je gunt jezelf niet de tijd dit soort dingen zelf te ontdekken, want in die tijd kun je ook je werk doen.
  • Je hebt moeite met nee zeggen. Je wil graag een zichtbare bijdrage leveren, maar omdat je niet één in het oog springend talent hebt ben je voor een heleboel klussen te porren.

Je bent niet de enige!

Er zijn maar weinig mensen die één groot en duidelijk talent hebben en daar hun geld mee verdienen. De meesten van ons hebben diverse talenten, en weten niet goed hoe ze die het beste kunnen combineren voor zoveel mogelijk werkgeluk. Ze proberen het te vinden in hun werk, en gunnen zichzelf niet de tijd te ontdekken wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen.

Wat is daarvoor nodig?

Ik noem het versnellen door te vertragen: even pas op de plaats maken zodat je daarna weer alles kunt geven in je werk en toch energie overhoudt. Want hoe zou het zijn als je weer met veel zin naar je werk ging, als jouw talenten optimaal gebruikt werden en je weer tijd had om leuke dingen te ondernemen?

De natuur is mijn kantoor. Ga je mee naar buiten om jezelf te ontdekken? Ik coach in de omgeving van Barendrecht/Ridderkerk, en voor langere sessies kunnen we ook wandelen in Zeist of Breda. Jouw eerste stap naar meer werkgeluk is een vrijblijvende inspiratiesessie.

Reactie van een klant

“Ik wil je complimenteren met je fijnbesnaarde, confronterende en spiegelende vraagstelling. Ik ervaar het als heel prettig en het triggert me steeds weer om onbewust gedrag, denken en handelen te vertalen naar concrete bewuste tools. Ook de logica in de opbouw van de wandelingen is goed.”

Ik geef ook trainingen aan groepen over talenten, loopbaan, werkgeluk en grenzen stellen. Als je daar mee over wilt weten, neem dan contact met me op.

Link naar Linkedin: www.linkedin.com/in/babs-mouton of kijk op mijn website.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Babs Mouton
Verhalenvinder

Ridderkerk

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.