Vind jouw wandelcoach…

Annita Lehr-Veneberg

Beweegplezier & Meer | Zwolle

Ik ben wandelcoach en bedrijfsarts. Graag begeleid ik mensen, die professionele en persoonlijke begeleiding zoeken op vlak van herstel dan wel bevorderen van gezondheidswelzijn en vitaliteit.

Ben jij op zoek naar innerlijke rust en balans? Meer vertrouwen en positieve energie? Zelfbewust en krachtig? Fit en Vitaal?

Mijn missie is een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van mensen, hun leefstijl, vitaliteit en welbevinden.

Als bedrijfsarts begeleid ik mensen in herstel dan wel bevorderen van gezondheidswelzijn en vitaliteit. De afgelopen jaren kreeg ik zelf toenemend de behoefte om deze begeleiding naar buiten te verplaatsen. Nu ben ik naast bedrijfsarts ook wandelcoach.

Wandelcoaching heeft wetenschappelijk bewezen positieve effecten op (werk)stress, gezondheidswelzijn en vitaliteit.

Ik begeleid vanuit een holistische visie, met het uitgangspunt dat elk mens uniek is. In de begeleiding help ik je in (her)vinden van eigen kracht en regie voeren, om zo positieve invloed uit te oefenen op jouw algehele fitheid en functioneren. Daarbij is mijn ervaring dat mensen vaak meer kunnen dan dat ze aanvankelijk denken.

Positieve gezondheid‘ is voor mij daarbij een belangrijk en helpend gedachtegoed. Ik kijk zogezegd naar het totale plaatje van ‘mens zijn’. Gezondheid omvat namelijk meer dan de fysieke en mentale aspecten. Het gaat ook om bijvoorbeeld kwaliteit van leven, kunnen meedoen en zingevingsvragen.

Wil je graag aan de slag met jouw fitheid en vitaliteit? Ik begeleid je graag. Thema’s zijn:

  • begeleiding naar meer lichamelijke en/of mentale fitheid
  • vinden van een goede balans werk, privé en of mantelzorg
  • hanteren van stress en onzekerheid
  • (herstel)begeleiding bij overspanning, burn out of bore out
  • hanteren van (chronische) ziekte
  • hanteren van rouw en verlies

In mijn begeleiding als wandelcoach, werk ik met je samen met oprechte aandacht en een open en oplettende houding. Rust, ruimte en bovenal ook plezier tijdens de coachwandelingen helpen in ontdekken en ervaren. Dus zet je wandelschoenen maar vast klaar en zet die eerste stap. Kom mee naar buiten! Het zal je goed doen!

Warme groet, Annita

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Annita Lehr-Veneberg
Beweegplezier & Meer

Schellerpad 26
8017 AM Zwolle

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.