Vind jouw wandelcoach…

Annie van Dongen

Coach Annie | Hilversum

Wandelcoach voor hoogbegaafde (jong)volwassenen. Jij weet als geen ander dat je heel makkelijk dingen kúnt, maar weet je eigenlijk wel waar je van nature aanleg voor hebt en waar je energie van krijgt? Leer je KernTalenten kennen en maak concrete stappen om te doen wat bij jou past.

Wandelcoach voor hoogbegaafde (jong)volwassenen. Jij weet als geen ander dat je heel makkelijk dingen kúnt, maar weet je eigenlijk wel waar je van nature aanleg voor hebt en waar je energie van krijgt?

Je voelt je onzeker over jezelf? Je bent zo moe?

Ja dat kan heel goed, zeker wanneer wát je doet die niet bij je sterke KernTalenten past, dat vreet energie. Ook al ben je ergens wel goed in, dan nog kan het zijn dat niet bij je past. Dat kost je veel moeite en maakt je onzeker over je kwaliteiten. Wil je ze ontdekken?

Wat gaan we doen?

Na een analyse van jouw KernTalenten gaan we aan de slag met wat je graag wil, hoe ga je dat vormgeven in je leven. Wat wil je niet meer, en laat je achter je? Wat wil je toevoegen, waar wil je meer van?

We gaan naar buiten en maken volop gebruik van de weldaad en de inspiratie die de natuur geeft. Je ervaart ontspanning, je komt op nieuwe ideeën, er komt helderheid in je hoofd. Je komt in actie.

En dit is het effect!

Je laat je niet meer tegenhouden, je maakt keuzes die passen bij jouw aard en aanleg en je merkt dat je daarmee jezelf een groot plezier doet. Je kunt eindelijk voluit leven met al je talenten.

Zullen we elkaar ontmoeten?

Neem contact met me op en we maken een mooie wandeling in de natuur. je maakt kennis met mij en met wandelcoaching. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Annie van Dongen
Coach Annie

Kerklaan 4
1211 PP Hilversum

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.

Deze Wandelcoach heeft de Register Wandelcoach Opleiding van Het Coach Bureau gevolgd

Gediplomeerd Register Wandelcoach®
Deze wandelcoach is opgenomen in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.