Vind jouw wandelcoach…

Annette Bol

Zee aan Perspectief | Monster

Ik zet wandelcoaching in voor jou als gevoelig mens bij loopbaanvragen, om keuzes te maken, te leren omgaan met verwachtingen van jezelf en van anderen en je te verbinden zonder jezelf te verliezen. Ik ben Noloc-gecertificeerd.

Er gebeurt veel in je leven. Invloeden van buiten, wensen, verwachtingen van anderen en jouw gevoeligheid maken het lastig om goed voor jezelf te zorgen. Je bent op drift geraakt, afgedreven van jouw oorspronkelijke koers. Dit kost je energie. Je voelt dat het tijd is jouw bakens te verzetten maar je twijfelt. Wat past bij je en hoe pak je het aan?  Ik help je.

Al wandelend buiten in de natuur, ga ik met jou op zoek naar wat je werkelijk drijft. Met compassie en vanuit zelfinzicht ontdek je wat bij jou past en in welk tempo je het wilt bereiken. Samen vinden we nieuw perspectief en verzamelen moed om jouw eigen koers te varen. Dit geeft energie en maakt blij.

De onderstaande programma zet ik vaak in en zijn voorbeelden van hoe en waar ik werk. Een traject is echter altijd maatwerk.

Perspectief aan Zee met Birkman:

In dit wandelprogramma van 4 wandelingen en een Birkman terugkoppelgesprek sta ik samen met jou stil bij jouw loopbaan en leven tot nu toe. Naast bovengenoemde contactmomenten in de natuur van het Zuid-Hollandslandschap is er tussen de wandelingen door, contact via de mail of app. over inzichten, opdrachten en ondernomen acties. Vanuit verschillende perspectieven kijken we naar wat er is, wat je wilt behouden en wat je wilt veranderen. Je zult ontdekken en gaan zien dat er een Zee aan Perspectief is. Vanuit compassie help ik je te kijken naar wie je bent, wat je wilt en waar jij voor staat.  Dit geeft vertrouwen en lef om keuzes te maken en de wegen te bewandelen die jij wilt bewandelen. 

Verbinden zonder jezelf te verliezen:

In dit wandelcoach programma staat het ervaren en voelen van verbinding centraal. Verbindingen met jezelf, met andere mensen en jouw omgeving. Mensen die erg gevoelig zijn voor emoties, oordelen en verwachtingen van anderen en zichzelf, hebben veel baat bij dit programma. Het helpt om de juiste balans te vinden. Vanuit zelfinzicht en met compassie leer ik je kijken naar wie je werkelijk bent, wat je wilt. Samen verzamelen we moed om de wegen te bewandelen die je wilt bewandelen. De natuur stimuleert verbinding en inspireert om anders naar verbindingen te kijken. In dit programma maak ik gebruik van het zelfbeoordelingsinstrument Birkman dit is een krachtig instrument dat je snel inzicht geeft in je interesses, voorkeurstijl, behoeften en gedrag onder stress. Juist bij verbindingsvragen is het managen en accepteren van eigen behoeften essentieel om weer in balans te komen en de verbinding met anderen en jezelf aan te gaan.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Annette Bol
Zee aan Perspectief

Rijnweg 144
2681 ST Monster

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.