Vind jouw wandelcoach…

Annemiek van der Niet

Hart & Stem Coaching | De Meern

Behalve wandel- en loopbaancoach ben ik koordirigent, zing en wandel ik graag en organiseer ik elke zomer een zangwandelweken in de bergen voor koorzangers.

De sleutel tot succes en plezier in je leven dat ben jij!

Als wandel- en loopbaancoach begeleid ik mensen die te maken hebben met tegenslag en verlies in hun werk en leven.

Je bent goed zoals je bent:

Wil jij nieuwe stappen zetten, ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je loopbaan of in je leven, dan help ik je graag door een stuk met je mee te lopen op weg naar jouw nieuwe toekomst. Je ontdekt tijdens het wandelcoachtraject wat jouw unieke talenten zijn, wat jij het allerliefste doet en wat het beste bij jou past. Ik zet daarbij mijn unieke talenten in door samen met jou te werken aan het door jou gewenste resultaat.

Een frisse blik en een luisterend oor:

Dit kan zowel in een wandelcoachtraject als in een loopbaantraject in mijn eigen praktijk in Utrecht. Samen met jou maak ik een traject op maat dat helemaal aansluit bij jouw wensen en behoeften. Ook het zingen en ontdekken van jouw eigenheid in stem en kleur kan hierin een plaats krijgen, zodat jij helemaal jezelf mag zijn.

Ik coach mensen op een natuurlijke en ontspannen wijze, met een frisse blik, een luisterend oor en een warm hart. Ik zet graag mijn creativiteit, openheid en compassie in, waardoor jij weer stralend en energiek in het leven staat met een nieuwe toekomst vol mogelijkheden!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Annemiek van der Niet
Hart & Stem Coaching

Drususlaan 32
3453 KC De Meern

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.