Vind jouw wandelcoach…

Anne Kremers

Bosbureau coaching en training | Apeldoorn

Coachtrajecten voor iedereen die door de bomen het bos even niet meer ziet.

Stress, onrust, besluiteloosheid

Loop jij in je werk, studie of anderszins tegen zaken aan die je stress en onrust geven? En blijven je gedachtes in cirkeltjes ronddraaien? Je bent het overzicht even kwijt en je komt er niet uit. Je weet dat je iets zou moeten doen, maar wat? En hoe dan? Herkenbaar?
Al wandelend begeleid ik je naar meer rust, steviger in je schoenen staan, weten welke keuzes je moet maken en meer vertrouwen in jezelf. Zodat je door de bomen het bos weer ziet! Zowel het wandelen als het in de natuur zijn, zijn enorm ondersteunend bij dit proces.

Coachtrajecten voor volwassenen en jong-volwassenen

Mijn wandelcoachtrajecten zijn er voor volwassenen die hun leven al aardig op de rit hebben, maar het ‘soms even niet meer weten’ en de regie kwijt zijn. Een burn-out ligt op de loer en er komen steeds meer signalen dat er iets zou moeten gebeuren. Daarnaast coach ik ook jong volwassenen (millennials) die net klaar zijn met hun studie (of nog studerend) en vervolgens vastlopen omdat ze niet weten wat ze nou precies willen en kunnen. Door de druk van social media en de prestatiegerichte maatschappij kan ook bij hen het gevoel van regie kwijtraken optreden.

Over mij

Ik ben geboren en opgegroeid in Uden, Noord-Brabant. Vervolgens ben ik voor mijn studie (academie voor lichamelijke opvoeding) verhuisd naar Arnhem om uiteindelijk nog iets noordelijker uit te komen op de Veluwe: Apeldoorn. En hier, te midden van bos en heide, voel ik mij op mijn plek. Hier heb ik ook mijn passie, het wandelcoachen, ontdekt.

Na werkzaam te zijn geweest in het onderwijs en als manager in de non-profit sector had ik de behoefte om te mij verder te ontwikkelen. Mijn interesse in dat wat een mens drijft maakte dat ik mij ging verdiepen in het vak van coach. Na eerst een opleiding tot professioneel coach te hebben afgerond, kwam ik in aanraking met wandelcoaching. Ik wandelde zelf al veel en had ervaren dat het wandelen enorm helend en louterend kan zijn. En dat ik mijn skills als coach hierin kon gebruiken was voor mij echt een openbaring! Ik word blij als ik met mijn cliënten over de heide en in het bos struin en merk dat er allerlei mooie inzichten bij hen ontstaan. Waarmee ze zelf verder kunnen. En ik? Ik wandel, verwonder mij, stel vragen en luister echt naar jou.

Zodat jij na het coachtraject door de bomen het bos weer ziet!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Anne Kremers
Bosbureau coaching en training

Apeldoorn

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.