Vind jouw wandelcoach…

Anja van den Dam

JAcoaching | De Steeg

Gespecialiseerd in: het coachen van mensen (HBO/WO) die vanaf nu willen leven en werken vanuit de vraag: “Wat wil ìk nu eigenlijk?”

Knaagt er ontevredenheid aan je? Zit je te veel in je hoofd? Ben je altijd succesvol geweest, in banen gerold en heb je nooit zelf hoeven kiezen? Doe je al (te) lang hetzelfde werk en ben je toe aan iets nieuws maar durf je niet goed? Moet je je vertrouwde werk verlaten vanwege een reorganisatie of anderszins? Klopt je werk-privébalans niet? Ben je (bijna) burn-out geraakt? Dan stel je jezelf misschien de vraag: Wat wil ìk nu eigenlijk in mijn leven en/of loopbaan?

Jij bent je eigen uitgangspunt

Als je je weg terug vindt naar jouw diepste verlangens zul je meer sprankeling, daadkracht, rust en tevredenheid gaan ervaren. Je leven klopt weer bij je, je komt als het ware thuis bij jezelf. Ik kan je coachen om op dit punt te komen en vervolgens om je verlangens concreet vorm te geven in je (werkende) leven. De natuur zorgt letterlijk voor lucht en ruimte en is onze spiegel.

Dit is mijn aanbod:

Personal coaching

Wandelend in de natuur onderzoeken we waardoor je ontevreden, gestresst of uit balans bent en wat je nodig hebt om je weer gelukkig en voldaan te voelen. Ik help je om concrete stappen te zetten.

Loopbaancoaching

Bij dit traject onderzoek je of je toe bent aan een verandering van werk. De vragen: ‘Wie ben ik’, ‘wat wil ik’ en ‘wat kan ik’ staan centraal. De uitkomst is dat je intrinsiek gemotiveerd bent om je keuze te maken.

Outplacement

Als jij en je werkgever hebben besloten dat jullie wegen gaan scheiden kom je in aanmerking voor een outplacementtraject. Nadat we hebben onderzocht wie je bent, wat je wilt en wat je kunt help ik je met solliciteren en netwerken naar je nieuwe baan of eigen bedrijf.

Zeer ervaren coach

Nadat ik bijna 20 jaar als journalist had gewerkt gooide ik het roer om en sinds 2005 coach ik (met name hoogopgeleide) mensen bij levens- en loopbaanvragen. Daarin combineer ik de concrete, doelgerichte blik uit mijn journalistieke loopbaan met een subtiel, intuïtief ervaren waardoor ik bij je kan helpen weer bij je kern te komen. Ik ben Register Loopbaanprofessional, gecertificeerd door Noloc, en wandelcoach in het ‘Ontdek je Talent’-wandelcoachprogramma van Het Coach Bureau.

Locaties De Steeg (bij Arnhem) en Amelisweerd (bij Utrecht)

  • De Steeg ligt aan de rand van de Veluwezoom, aan de voet van de Posbank. Eindeloze heuvels, bossen en heidevelden nodigen je uit om ontspannen en genietend bij je vragen stil te staan. Wilde zwijnen, herten en halfwilde paarden zijn ons gezelschap.
  • Amelisweerd ligt onder de rook van Utrecht. Het is een landgoed met veel variatie, van rivier de Kromme Rijn, talloze kronkelpaadjes, statige lanen tot kleinschalige boerderijen. Er woont een eekhoorntje dat zich regelmatig laat zien.
De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Anja van den Dam
JAcoaching

De Steeg (bij Arnhem)

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.