Vind jouw wandelcoach…

Angelique Muller

Wandelcoach-Angelique.nl | Maurik

Gespecialiseerd in wandelcoaching, loopbaanbegeleiding (Nobco), werkstress / burn-out, arbeidskundig onderzoek, leefstijl, cognitieve fitness, vitaliteit, maar ook wandeltrainer bij de KWBN.

Wandelcoaching

Loopt u met een vraagstuk of probleem in uw dagelijkse leven qua werk, op persoonlijk vlak of in uw relatie? Laat me een stukje met u mee lopen!
Samen gaan we stap voor stap op ontdekkingsreis om te zien waar u nu staat, waar u naar toe wilt en hoe dit te bereiken. Onderweg stel ik vragen, veel vragen. Vragen die ervoor zorgen dat u inzicht krijgt in uw problematiek, kunnen en mogelijkheden. U bent immers de expert van uzelf, alleen ziet u dit soms even niet. Alleen met de juiste vragen vindt u goede oplossingen. Ik hou u als het ware een spiegel voor en bied handvatten voor (zelf)inzicht en indien nodig verandering.

Mijn werkwijze

Wandelcoaching beleef je bij mij langs de waterkant bij het Eiland van Maurik en werkt effectief en rustgevend.
Loopbaanbegeleiding met opdrachten voor thuis, lichaamsbeweging, mindset en vitaliteit zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht.
Stap voor stap werken aan uw fysieke, mentale en emotionele herstel. Uw hoofd is leeg, u denkt weer in mogelijkheden of u kunt eindelijk “loslaten”.

Het resultaat:

  • Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie.
  • Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans.
  • Gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding.
  • De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken.
De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Angelique Muller
Wandelcoach-Angelique.nl

Maurik

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.