Vind jouw wandelcoach…

Angela Mos

MOS Mee Op Stap | Stellendam

Wandelcoaching voor iedereen die vast loopt en er zelf even niet uit komt. Het gevoel heeft stil te staan, niet te weten waar naartoe te willen en/of geen keuzes kan maken.

Je bent vastgelopen

Je wilt weer rust, overzicht, duidelijkheid en een gevoel van verlangen ervaren. Zin krijgen om stappen te zetten en keuzes voor jezelf te maken.

Ervaar de kracht van een coachwandeling in de natuur

Laat je verrassen door een wandeling in de natuur. Zet letterlijk de stap om in beweging te komen en op avontuur te gaan en op zoek naar jouw verlangen! Zodra je kiest voor jezelf zul je een gevoel van tevredenheid ervaren en weer de rust in jezelf terug vinden.

Bij Mos Mee Op Stap draait het om jou!

Jij krijgt alle aandacht en er is ruimte voor jouw verhaal.
We kijken samen waar je nu staat op dit moment in je leven.
Je ontdekt wat je verlangen is, wat belangrijk is voor jou.
Je leert om te gaan met dat wat je tegenhoudt te doen wat je wilt doen.
Tijdens de wandeling kom je tot rust, ben je in het moment en voel je je gehoord.
De wandelingen zetten je letterlijk in beweging waardoor je stappen gaat zetten richting je doel.

Zet jij de eerste stap?

Eerst hebben we een kennismakingsgesprek/proefwandeling. Hierin vertel je mij wat de reden is dat je zou willen wandelen.
Samen kijken we wat je zou willen bereiken in de wandelingen.
We maken wandelingen van ongeveer 1,5 uur. Meestal zijn het vier wandelingen. Maar het kunnen er ook minder of meer zijn.
We wandelen in een gebied afhankelijk van je woonplek. Dit is in de omgeving Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland en Voorne-Putten.

Over mij

Na de PABO rolde ik meteen in mijn eerste baan als leerkracht op een Jenaplanschool. Wat een plezier heb ik beleefd met de kinderen door de jaren heen! Ik werd nieuwsgierig naar hoe er op andere scholen werd gewerkt en ik stapte over naar een school middenin een achterstandswijk. Een wereld van verschil, daar merkte ik dat ik meer wilde weten over gedrag, wat maakt dat een kind doet wat het doet? De volgende stap in mijn loopbaan als leerkracht was naar een school voor speciaal basisonderwijs. Ik had een “feeling” voor omgaan met gedragsmoeilijkheden en het smaakte naar meer.

Naast mijn baan in het speciaal onderwijs volgde ik de studie creatieve therapie drama op het HBO te Amersfoort. Tijdens de opleiding gaf ik dramatherapie vorm op de school voor onze kinderen en ook voor kinderen van andere scholen. Ik vond het zo leuk dat ik mijn eigen praktijk voor dramatherapie opzette en had daarnaast een parttime baan als dramatherapeut op een psychiatrische afdeling in een ziekenhuis.

Ik wilde mijn spel nog meer kunnen inzetten in coaching en volgde een opleiding tot trainingsacteur. Ik kreeg meer en meer opdrachten en kon volledig voor mezelf werken. Ik werkte met kinderen, jongeren en volwassenen en hielp hen middels drama, spelvormen en training/coaching met dat waar ze tegenaan liepen in hun dagelijks leven.

Toch miste ik nog iets… iets dat ik wèl vind als ik met mijn honden op stap ben. De frisse buitenlucht, de wandeling, de beweging! En zo kwam ik bij wandelcoachen uit, ik volgde een inspirerende wandelcoachopleiding bij het Coachbureau. Nu kan ik mensen coachen buiten in de natuur. Buiten zijn is zo fijn, warm of koud, zon of regen, het maakt niet uit. In de natuur kom je tot rust, raak je geïnspireerd en verfrist.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Angela Mos
MOS Mee Op Stap

Stellendam

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.