Vind jouw wandelcoach…

Andrea Ellenberger

Missie Nooitgedacht | Nooitgedacht (Rolde)

Gespecialiseerd in resultaatgerichte wandelcoaching gebaseerd op datgene wat werkt en goed gaat, wensen en verlangens, talenten en krachtbronnen. Ik heb mij verder verdiept in coachen bij rouw en verlies en in systemisch coachen.

Voorstellen

Mijn naam is Andrea Ellenberger (1976) wandelcoach bij Missie Nooitgedacht in Nooitgedacht (Rolde). Ik combineer het wandelcoachen met mijn baan als apothekersassistente Klinische Farmacie.
In juni 2023 heb ik het certificaat van de Resultaatgerichte Wandelcoach Opleiding mogen ontvangen. Een waardevolle, leuke en leerzame opleiding ging hieraan vooraf die mij ertoe gebracht heeft Missie Nooitgedacht te realiseren.

Missie Nooitgedacht

Missie Nooitgedacht is samen ontdekken wat voor jou belangrijk is en daarop stappen ondernemen. Wensen, verlangens, kernwaarden, talenten en krachtbronnen kunnen door allerlei omstandigheden naar de achtergrond zijn verdwenen, veelal door te focussen op één of meerdere problemen.
We gaan de focus leggen op al datgene wat voor jou belangrijk is zoals meer energie, plezier, rust, vrijheid, zelfvertrouwen enzovoort. Dat doen we al wandelend in de natuur.
De natuur levert een mooie bijdrage aan jouw proces; een proces waar jij zelf de controle over hebt. Het piekeren zal verminderen en positieve gedachten kunnen zich settelen.
Ooit gedacht dat je zoveel kwaliteiten in je hebt?

Bewustwording

Ik kan jou tools aanreiken die je inzichten geven in wat je wilt en belangrijk vindt. Dit is het vlammetje waarmee jij het vuur in jezelf kan laten branden.
Door bewustwording van hetgeen jij wilt en dit aandacht te geven, laat je ook zien wie je bent. Je gaat merken dat jij belangrijk bent voor jezelf, voor anderen en je omgeving.
Daarop zal je actie ondernemen. Niet omdat het moet, maar omdat je het wilt, vanuit een intrinsieke motivatie.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Andrea Ellenberger
Missie Nooitgedacht

Nooitgedacht (Rolde)

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.