Vind jouw wandelcoach…

Alien van Alst

Buitencoach Alien | Oosterbeek

Gespecialiseerd in je grenzen beter aangeven, minder stress ervaren, blijer zijn met jezelf en hsp.

Wil je weer aan het roer staan van jouw leven?

Ik help je graag weer op je eigen kompas te varen!

Wil jij ook beter je grenzen aangeven? Zou je blijer met jezelf willen zijn? Vind je het ook lastig om jezelf te blijven of weet je eigenlijk niet meer wat je zelf nou leuk vindt?

Het gebeurt zo vaak dat we onszelf voorbij lopen omdat onze meeste aandacht uitgaat naar een partner, kids, vrienden, collega’s, familie, werk, social media e.d.

Herken je dat je zoveel ‘moet’ van jezelf? Dat je vaak over je eigen grenzen heengaat en niet altijd blij bent met jezelf?

Je bent niet de enige! Het is logisch dat je het soms lastig vindt om meer voor jezelf te kiezen.

Ik ga je helpen om beter je grenzen aan te geven zodat je jezelf zekerder voelt en lekkerder in je vel zit. Daardoor ben je blijer met jezelf en weet je weer wat belangrijk voor JOU is; je kunt dan ook keuzes maken die goed voor JOU zijn; het is toch zo dat we eerst goed voor onszelf moeten voordat we dat voor anderen kunnen doen!

Tijdens een buitencoachtraject leer je;

  • Beter je grenzen aan te geven, dat kan op veel gebieden zijn, familie, werk, vrienden, kinderen enz., zodat je zekerder van jezelf bent en voor jezelf durft op te komen.
  • Dat je weer weet wat je zelf leuk vindt en waar je blij van wordt en dat je er ook tijd voor vrijmaakt!
  • Weer goed voor jezelf te zorgen zodat je weer blij bent met jezelf. Gun het jezelf!

Vaak weet je gevoel allang wat je hoofd nog niet weet; dat wat voor jou het beste is! Ook jij kunt het beste uit jezelf halen.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.
Wandelcoach Alien van Alst Oosterbeek

Alien van Alst
Buitencoach Alien

Oosterbeek

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.