De Wandelcoach Waaier: Zó geef je bomen betekenis in je coaching

Neem de Wandelcoach Waaier mee in je coachgesprekken in de natuur. Je verdiept en verruimt je wandelcoaching en de boomkeuze van je coachee krijgt nieuwe betekenissen!

De Wandelcoach Waaier,
Zó geef je bomen betekenis in je coaching

‘Wat is dat ook alweer voor een boom?’, denk je nog, als je coachee een boom aanwijst. En ‘wat betekent die boom eigenlijk?’ Misschien hoorde je het wel eens, maar nu kun je er niet opkomen. ‘Jammer’, denk je nog.

Ben je een wandelcoach die weinig van de natuur weet? Geen nood. De Wandelcoach Waaier helpt je en maakt bomen betekenisvol in je coaching. Want wandelcoaching werkt stressverlagend en stemmingsverhogend. Je coachee komt op adem, gaat weer helder denken en voelen, en wordt creatief in zijn oplossingen.

Je kunt de natuur meer betekenis geven met specifieke kenmerken van bomen en hun historische betekenis. Om je nog extra te helpen verbinden we onze 5 belangrijkste levensgebieden aan elke boom. Je verdiept en verruimt je wandelcoaching en de boomkeuze van je coachee krijgt nieuwe betekenissen!

De Wandelcoach Waaier Zo geef je bomen betekenis in je coaching

Bomen spreken tot de verbeelding!

Bomen zijn vaak groot, soms heel oud en bepalen het landschap dat we zien.
Er is zoveel aan, om en in een boom te beleven. Elke boom heeft zijn kenmerkende blad, bast, vorm, knop, vrucht en kleur. Bomen hebben vaak ook een historische en symbolische betekenis. Denk aan ‘de boom des levens’, één van de oudste symbolen. Met al die invalshoeken kun je de boomkeuze van je coachee diepgang, intensiteit en glans geven.

Norbert Kwint en Hilde Backus ontwikkelden met veel plezier de Wandelcoach Waaier. De illustraties zijn van natuurtekenaar Jasper de Ruiter.

Hoe kun je de waaier bestellen?

De Wandelcoach Waaier kost € 21,95 inclusief btw en je kunt het meteen bestellen via de onderstaande button. Plus verzendkosten € 4,00 incl btw in NL.
Wil je de waaier in België ontvangen, stuur een mailtje naar