Ebook: Door de Bomen het Bos weer zien!

In dit ebook beschrijft Hilde complete wandelcoachtrajecten die 25 mensen samen met haar doorliepen. Inspirerende persoonlijke verhalen die je helpen zelf ook je talenten te ontdekken en in te zetten voor dat wat je het allerliefste doet.

Met bijzonder veel plezier coach ik wekelijks, al wandelend, mensen die niet uit de verf komen in hun werk, naar concrete resultaten die hun plezier, vervulling en succes in werk geven.

In het ebook beschrijf ik de complete individuele wandelcoachtrajecten die 25 mensen samen met mij doorliepen, in de prachtige landgoederen Amelisweerd en Rhijnauwen, nabij Utrecht.

De persoonlijke verhalen inspireren je en geven je zin, energie en moed om zelf ook je talenten te ontdekken en in te zetten voor dat wat je het allerliefste doet.

In deze inspirerende en openhartige verhalen lees je:

 • Welke problemen de deelnemers aanvankelijk ervaren in hun werk, waardoor zij een wandelcoachprogramma willen starten
 • Hoe zij leren om met compassie naar zichzelf te kijken
 • Hoe zij hun authentieke wensen ontdekken
 • Welke talenten zij ontdekken en hoe zij hun unieke combinatie van talenten waarderen
 • Hoe zij hun werkelijke drijfveren ontdekken en hoe het hen lukt deze serieus te nemen in leven en werk
 • Hoe zij de moed vinden om te gaan staan voor hun wensen, talenten en drijfveren
 • Hoe zij daadwerkelijk in actie komen en de benodigde stappen nemen
 • Hoe zij ontdekken welke functie of rol aansluit bij hun wensen en talenten

Ook ontdek je welke resultaten zij bereiken, waaronder:

 • nieuwe banen die beter passen bij hun talenten en wensen
 • nieuwe opleidingen die hen een betere toekomst geven
 • het besluit om minder te gaan werken zodat zij een betere balans werk-privé verkrijgen
 • aanpassingen aan hun werkzaamheden waardoor zij met meer plezier werken
 • de start van hun eigen bedrijf waardoor zij hun talenten inzetten voor hun persoonlijke doelen en doelgroep
 • sabbaticals om te reizen, rust te vinden en een pas op de plaats te maken.

Ze hebben het maar mooi gedaan…

Ze hebben hun wensen serieus genomen, zich ingezet om hun zelfkennis te vergroten en moed verzameld om stappen te nemen en gericht in actie te komen. Het was niet altijd gemakkelijk maar toch vaker eenvoudiger dan ze dachten. Ze zetten hun talenten nu meer in en werken met meer plezier en voldoening.

Het was een feest hen te leren kennen, hun verhalen te horen, en hen te coachen.

Dank aan Ineke, Marco, Remko, Cathalijne, Marleen, Judith, Cecile, Simon, Milou, Willem, Simone, Lennart, Karina, Aleida, Marlies, Paula, Susan, Anne-Marij, Diana, Anneke, Laura, Hermien, Jolanda, Luciënne en Ilona! Dank voor jullie openheid, bereidheid tot zelfinzicht en vooral tot het nemen van jullie stappen!

Enkele reacties van lezers

“Een mooie, heldere opzet van het proces dat mensen doorlopen, met heldere teksten, levendig, concreet, dichtbij en persoonlijk geschreven. Heldere en concrete tips en heel mooi vormgegeven, prachtige lay out en foto’s! Grote complimenten!”
Ineke van den Berg, schrijfster van ‘Lopen doe je zelf!’

“Wat een positiviteit en geloof in talenten straalt er vanaf! Ieder artikel en hoofdstuk ademt oplossingen en geluk. Natuurlijk is het niet allemaal rozengeur (soms ketst een opdracht af, of kost iets meer dan je had begroot, etc.), maar de algemene tendens is duidelijk: doe waar je goed in bent en waar je plezier van krijgt, dan kan het eigenlijk niet echt fout gaan. Het is ook zo mooi opgemaakt en gestyled, echt grote complimenten daarvoor. Een goed samenspel tussen inhoud en vorm. Nogmaals dank voor het laten zien, in het coachtraject, hoe je een handrem loshaalt en je in volle vaart toch kunt blijven sturen.”
Milou de With, handsonhuiswerkbegeleiding.nl

“Wat rond talenten vooral een eyeopener voor mij was, is dat je iemand beschrijft die het gevoel heeft conflicterende talenten te hebben, en dat jij dat juist ziet als een unieke mix. Ik ben ook zo iemand, in mijn geval zowel sterk analytisch en filosofisch maar ook heel praktisch, met een spiritueel/energetisch accent. Ik heb lang geprobeerd om in mijn werk de ene of de andere helft in te zetten maar daar word ik niet gelukkig van. Vandaar dat ik nu wil kijken hoe ik juist deze unieke mix kan inzetten. Ik heb nog geen idee hoe maar ben in elk geval al blij dat jouw boek me duidelijk heeft gemaakt dat in die mix de sleutel ligt.”
Martijn Anthonio

Heldere indeling, vol tips, mooi geïllustreerd…

Het ebook ‘Door de Bomen het Bos weer zien!’ heeft een heldere thema-indeling en informatieve inleidingen. Het is een inspirerend boek vol met persoonlijke en bemoedigende verhalen, en boordevol bruikbare en praktische tips, boekentips, ideeën en inspiratie voor werken met plezier, vervulling en succes. ‘Door de Bomen het Bos weer zien!’ heeft 194 pagina’s, is full-colour vormgegeven, en rijk en vrolijk geïllustreerd met tekeningen, mooie natuurfoto’s van Amelisweerd en Rhijnauwen èn met portretten van een aantal mensen zelf!

Hoe kun je het boek bestellen?

Het ebook kost slechts € 9,95 inclusief btw en je kunt het via onze eigen website direct bestellen en downloaden door op onderstaande button te klikken.

Je wordt naar een aparte betaalpagina geleid waar je veilig online kunt betalen met iDEAL (of MisterCash voor België).