Vind jouw wandelcoach…

Wilma Mensink

Wandel naar Groei | Olst

Kom in beweging en wandel naar positieve gezondheid, een liefdevolle kijk op jezelf en naar meer zelfvertrouwen.
Kortom: wandel naar persoonlijke groei!

Wandelcoaching is wandelen in de natuur en coachen in de natuur

In de natuur ervaar je ruimte en rust. Het is groen om je heen, je bent in beweging en dat is goed voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Zit je niet lekker in je vel?

Loopt het allemaal anders dan je zou willen? Merk je dat er geen rust of ruimte voor jezelf is?
Tijdens het wandelcoachen werken we aan jouw hulpvraag. Dat kan van alles zijn: je ervaart te veel werk, te veel te doen, spanning, je voelt je onzeker, moet omgaan met teleurstelling, je hebt te weinig zelfvertrouwen, of moet omgaan met verlies van bijvoorbeeld gezondheid, werk, dierbaren, toekomstperspectief, of je hebt aanhoudende pijnklachten.
En zit je niet lekker in je vel, dan krijg je ook te maken met verschillende emoties, zoals machteloosheid, boosheid of een leven dat niet meer zinvol lijkt.

Wandel naar persoonlijke groei

Mijn naam is Wilma Mensink. Ik ben wandelcoach en maatschappelijk werker in de gezondheidszorg. Ik werk graag met mensen. Ik leef me in in jouw situatie. Situaties waarbij het leven anders loopt dan je had verwacht, dan je zou willen, situaties waarbij je het gevoel hebt geen kant op te kunnen, niet weet welke keuzes je kan maken. Wandelcoaching zorgt voor bewustwording, voor meer rust in je hoofd, zorgt ervoor dat je weer keuzes kan maken en ruimte gaat nemen voor jezelf. Ik vind er uitdaging in om jou te ondersteunen, om je levenspad te verlichten, om je handvatten aan te reiken, zodat je weer gaat groeien!
We gaan tijdens het wandelen op zoek naar jouw verlangen: hoe wil je verder, hoe zie je de toekomst voor je. Er is aandacht voor jouw gedachten, voor het lijf, voor de natuur.

Wandelcoaching is resultaatgericht; we komen tot resultaat, in jouw tempo, met de natuur als positieve inspirator. Je zal het ondervinden!

We wandelen in Olst, gelegen in de Sallandse omgeving met landgoederen, bossen, open wandelpaden én de mooie IJssel. Kom je hiernaar toe?

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Wilma Mensink
Wandel naar Groei

Schaepmanstraat 20
8121 XT Olst

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.