Vind jouw wandelcoach…

Viola Poppe

BinnenBuiten Advies | Breda, Bergen op Zoom, Antwerpen

Mijn advies aan jou: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Neem de tijd om aan jezelf te werken, zet jezelf op nummer één. Ik begeleid je met loopbaan coaching, executive coaching, stressvermindering en meer plezier in je werk en in je leven.

Sprong voorwaarts!

Wil jij meer zelfvertrouwen? Vind je het fijn om met meer plezier te werken, wil je nee durven zeggen en grenzen kunnen stellen? Zodat je meer plezier hebt in je werk en energie genoeg hebt om kansen te pakken en een volgende stap te kunnen zetten?

Mijn trajecten helpen je om een sprong voorwaarts te maken. Ik gebruik de natuur en beweging in mijn coachtraject. Ik werk intuïtief en op basis van wederzijds vertrouwen.

Regie pakken

Ik wil jou graag helpen en stimuleren om regie te nemen in je eigen ontwikkeling.

Ik wil je leren sterk in je schoenen te staan, om te kiezen voor datgene wat jij nodig hebt om een leven in balans te leiden. Indien je die dingen doet die jij zinvol vindt in het leven, ervaar je je eigen kracht en is verbinding en samenwerking met anderen gemakkelijker.

Ik leer je zelf de regie te pakken, zodat jij jouw loopbaan en carrièrepad zelf vorm kunt geven.

Professionele begeleiding

Als bedrijfskundige, coach, financieel expert en consultant heb ik een zeer diverse achtergrond. In combinatie met mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid, deed ik ervaring op in de zorgsector, het bedrijfsleven en in het onderwijs.

Ik werk resultaatgericht, maar vanuit zachtheid. Op een duurzame wijze en al wandelend in de natuur bouw ik aan wat jij wilt bereiken, aan oplossingen voor een betere toekomst. We vertragen bewust opdat jij jezelf goed leert kennen en voelt wat je belangrijk vindt in het leven.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Viola Poppe
BinnenBuiten Advies

Zinkstraat 24 Unit A7674
4823 AD Breda

Bergen op Zoom – Breda – Antwerpen

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.

Deze Wandelcoach heeft de Register Wandelcoach Opleiding van Het Coach Bureau gevolgd

Gediplomeerd Register Wandelcoach®
Deze wandelcoach is opgenomen in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.