Vind jouw wandelcoach…

Susan Boot

Buiten Zijn Werkt | Groningen

Ik begeleid professionals die moe, onzeker en gestrest zijn van de baan waarin ze al (te) lang zitten. In de rust en ruimte van de natuur kom je weer dicht bij jezelf om in vertrouwen keuzes te maken die écht bij je passen.

Terug naar de basis: jijzelf

Je voelt het al een tijd: je hebt geen plezier meer in je werk. Je werkt al langer in je functie, je doet je werk op de automatische piloot en mist uitdaging en ontwikkeling. Het maakt je gestrest, moe en onzeker. Je piekert je suf en in de wirwar van gedachten lukt het je niet om keuzes te maken. Je herkent jezelf niet meer, zó ver sta je van jezelf af. Je loopt vast. Dolgraag wil je hier verandering in brengen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Stap uit je dagelijkse patroon

Ik wandel met je uit de waan van de dag. Ik begeleid je buiten in de prachtige natuur waar je tot rust komt. De zon op je gezicht, de wind in je haren en de steeds veranderende omgeving brengen je buiten je eigen patronen. Samen gaan we op zoek naar jouw wensen en laat je los wat zijn doel gediend heeft. Zo ontstaat ruimte voor wat werkelijk belangrijk voor je is. Je ontdekt weer waar je energie van krijgt, wat je plezier geeft en welke talenten jij van nature hebt. Dat geeft vertrouwen en moed om nieuwe paden in te slaan naar werk dat bij je past. Ik heb verschillende mogelijkheden voor je.

“Wandel uit de waan van de dag”

In vier wandelingen krijg je helder zicht op welke stap jij wilt zetten in je loopbaan. Je twijfelt of je nog wel past in je huidige organisatie of functie. Je wilt voor jezelf meer mogelijkheden onderzoeken, zowel binnen als buiten je huidige baan. Een op maat wandeltraject gericht op jouw loopbaanvraag.

“In 7 stappen naar werk dat bij je past”

Je weet dat je op zoek wilt naar een andere baan maar je vindt die stap ook spannend. En eerlijk is eerlijk: eigenlijk weet je nog niet zo goed wat je wilt en… wat je kan. Want door alle stress en vermoeidheid voel je je onzeker en schuif je solliciteren voor je uit.
In 7 stappen geef je weer richting aan jouw loopbaan. In vijf coachwandelingen krijg je helder zicht op wat jij wil, waar je talenten liggen, welke baan en welk (type) organisatie bij je past. Met een professional maak je een CV van nu en een krachtig LinkedIn-profiel, zodat je klaar bent voor de arbeidsmarkt. Een totaalpakket inclusief werkboek met (wandel)oefeningen, inspiratie en tips zodat je ook thuis in beweging blijft.

Buiten zijn werkt!

Als coach werk ik oplossingsgericht, ik ga uit van wat mogelijk is. Mijn aanpak is mild en bekrachtigend met oog voor jouw talenten. Het wandelen in de natuur heeft zelf al een positief effect op stress, de oefeningen die ik inzet uit de positieve psychologie, mindfulness en compassietrainingen versterken dat nog eens. Ik werk actief met de natuur, de metaforen in de natuur zijn vaak veelzeggend en raken je in je kern.
Naast individuele wandelcoachtrajecten bied ik wandelcoachen voor groepen aan. Met mijn ervaring als leidinggevende en HR-professional begeleid ik trajecten binnen organisaties. Denk aan trajecten voor werknemers gericht op (preventief) verzuimbeleid, stress en burn-out en loopbaanzingeving of themawandelingen voor teams. Vraag naar de mogelijkheden, meestal op maat, altijd buiten. Want buiten zijn werkt!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Susan Boot
Buiten Zijn Werkt

Groningen

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.