Vind jouw wandelcoach…

Stienke de Jager

Coaching bij Autisme | Eindhoven

Coaching in de natuur voor mensen met autisme. Op weg naar meer rust en minder stress.

Coaching bij autisme

Je hebt autisme (kenmerken) en komt elke dag moe thuis van je werk. Thuis kom je ook niet echt tot rust omdat je een relatie hebt of een gezin met (jonge) kinderen. Je weet soms niet meer wat je moet doen om echt te ontspannen. Je hebt eigenlijk elke dag last van overprikkeling omdat je in een drukke kantoortuin werkt of een andere werkomgeving met veel prikkels. Je voelt je regelmatig geïrriteerd of overbelast: op het werk en/of thuis.

Misschien heb je een zoon of dochter met autisme en herken je bepaalde kenmerken ook bij jezelf? Of misschien heb je zelf de diagnose autisme?

Je ervaart dagelijks veel stress en hebt regelmatig last van een vol hoofd. Je zou graag wat meer energie willen hebben en minder snel moe willen zijn. Op het werk wil je je graag beter kunnen concentreren zodat je meer gedaan krijgt op het werk. Ook zou je graag actiever aan het gezinsleven willen deelnemen zodat je een leukere vader of moeder bent.

Dit kan anders…

Als wandelcoach begeleid ik hoogopgeleide mensen met autisme al wandelend in de natuur. Ik heb jarenlang in de techniek gewerkt, waar ik veel ervaring heb opgedaan met collega’s met autisme. Daarnaast heb ik ook een partner met autisme (Asperger). Vanuit deze situatie weet ik dus goed waar je tegenaan kan lopen als je autisme hebt. Met mijn bedrijf Coaching bij Autisme help ik je graag om de rust terug te brengen in je leven. Al wandelend in de natuur begeleid ik je in kleine stappen op weg naar structurele veranderingen in je leven. Een leven waarin je meer rust en minder stress ervaart als je te maken hebt met autisme.

Rust bij Autisme wandelcoachtraject

Wil je meer inzicht in jouw autisme en wil je leren hoe je beter om kunt gaan met stress en vermoeidheid? Kies dan voor het Rust bij Autisme wandelcoachtraject op maat.

Betere Relaties en Contacten bij Autisme wandelcoachtraject

Heb jij (kenmerken van) autisme en zou je graag je communicatie met je partner, je kinderen, je collega’s of je baas willen verbeteren? Kies dan voor het Betere Relaties bij Autisme wandelcoachtraject.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Stienke de Jager
Coaching bij Autisme

Eindhoven

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.