Vind jouw wandelcoach…

Sandra Smallenburg

Coaching-en-route | Reeuwijk

Sandra Smallenburg biedt met Coaching en route een coachingstraject van vijf wandelingen. Speciaal voor onderwijsprofessionals die een betere balans zoeken of de passie voor het vak terug willen vinden.

Wandelcoaching

Wandelcoaching is wandelend in gesprek gaan over de vragen die je hebt in je persoonlijk leven of werk. We beginnen met een kennismakingsgesprek, waarin we in kaart brengen wat er speelt. Met oprechte belangstelling en zonder oordeel vraag ik door, om een goed beeld te krijgen van wie jij bent en wat je wilt bereiken.

De gesprekken vinden al wandelend plaats op mooie plekken in de natuur. Het Groene Hart biedt veel mogelijkheden zoals het Goudse Hout of de Reeuwijkse plassen.

De coaching is gericht op het hier en nu. Na het kennismakingsmakinggesprek volgen vier wandelingen. We starten elke sessie met oefeningen waardoor je los komt van je dagelijkse beslommeringen en tot rust komt. Hierdoor komt er ruimte vrij voor focus op je coachvraag. We maken handig gebruik van elementen uit de natuur om tot inzicht te komen en spreken over de stappen die je kunt nemen om jouw wens te verwezenlijken.

Resultaat

Ook al is dit inhoudelijk voor iedereen anders, het resultaat van het traject is dat je meer zicht hebt op je talenten en kwaliteiten en hoe je deze in kunt zetten voor jouw coachvraag. Je weet bijvoorbeeld hoe je weer blij en gelukkig wordt in je werk, of hoe je een juiste balans tussen werk en privé kunt hebben. Daarnaast heb je ervaren hoe de natuur een positieve invloed heeft op je mentale gezondheid.

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in het onderwijs. Ik kan natuurlijk ook andere mensen coachen die met dezelfde vragen rondlopen.

Sandra

Na 30 jaar ervaring in het primair onderwijs, als leerkracht en intern begeleider, ben ik aan de slag gegaan als wandelcoach. Ik ken de onderwijswereld van binnenuit en neem mijn ervaring in het begeleiden van leerkrachten mee tijdens de coaching.

Ik heb het altijd belangrijk gevonden om mijzelf te blijven ontwikkelen. Zo volgde ik een master opleiding tot begeleidingsspecialist met veel aandacht voor coaching. Momenteel volg ik een driejarige cursus theologie. Religie en geloof zijn dan ook thema’s die aan bod mogen komen in de gesprekken. Contact met mensen is voor mij belangrijk. Zo wandel ik graag met familie en vriendinnen. Ik beleef plezier aan samen tennissen, naar een film gaan of een mooie tentoonstelling bezoeken.

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Sandra Smallenburg
Coaching-en-route

Greidweide 4
2811 JK Reeuwijk

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.