Vind jouw wandelcoach…

Sabine Verbeek-Reinders

Boshuis Coaching | Dalfsen

Ga naar buiten en vertraag. Neem je gedachten niet te serieus. Wees lief voor jezelf. Luister naar je lijf en je gevoel. Dan komen de antwoorden vanzelf.

Mijn naam is Sabine Verbeek. Ik ben opgeleid tot ACT coach, wandelcoach, stress en burn-out specialist, mediator en jurist arbeidsrecht. Ben getrouwd met Gertjan Verbeek en we hebben een dochter Sinne (Fries voor Zon/2017).

Na jarenlang in Amsterdam gewoond en gewerkt te hebben, woon ik nu met mijn gezin in Overijssel. In het buitengebied van Hoonhorst, omringd door weiland en bos, heeft mijn man een blokhut gebouwd. Iets verderop heeft hij inmiddels nog een houten huis gebouwd, betimmerd met hout van eigen bomen. We zochten nog een bestemming voor deze plek. Hier is het idee voor Boshuis Coaching ontstaan.

Vanuit deze fijne werkplek met uitzicht op natuur neem ik je graag mee het bos in voor een goed gesprek. De natuur zit vol inspiratie en is een prachtige coachomgeving.

Heb jij een probleem waar je zelf niet uitkomt? Laten we samen gaan wandelen. Ik kan je helpen om helder te krijgen wat de kern is van je vraagstuk. Wat er voor jou daadwerkelijk toe doet. Samen ontdekken we waar je blij van wordt. Wat al goed gaat. Waar jij meer van wilt. Ook kijken we naar hindernissen die je tegenkomt op je pad en hoe je daarmee wilt omgaan. Met kleine behapbare stapjes gaan we concrete stappen zetten richting jouw waarden en doelen.

Door de combinatie van mijn opleidingen heb ik inmiddels een integratieve en holistische manier van werken ontwikkeld, waarbij ACT een belangrijk uitgangspunt is. Daarnaast put ik ook uit mijn eigen ervaringen.

Acceptance and Commitment Therapie (ACT) is een relatief nieuwe vorm van therapie/ coaching en een effectieve methode om met problemen om te gaan. ACT gaat ervan uit dat pijn in het basispakket van het leven zit. Hoe ga je vervolgens om met die pijn is het startpunt voor coaching. ACT richt zich dus niet op het behandelen van klachten, maar op het veranderen van gedragsprocessen. Klachten kunnen per persoon verschillen, maar gedragsprocessen zijn vaak voor iedereen hetzelfde. Dit maakt ACT tot een bijzonder effectieve en universele coachingsvorm, die je binnen alle soorten problemen en doelgroepen kunt toepassen.

ACT bestaat uit een verzameling van zes evidence-based technieken, die samen zorgen voor meer psychologische flexibiliteit en dus meer mentale veerkracht. In een wandelcoach traject bij Boshuis Coaching komen deze zes cruciale psychologische vaardigheden aan bod. Je gaat door middel van ervaringsgerichte oefeningen in de natuur en thuisopdrachten actief aan de slag om je het ACT gedachtengoed eigen te maken. Je leert om de pijn van het leven te mogen voelen, je gedachten niet te serieus te nemen en te kunnen handelen vanuit je eigen waarden.

Je ervaart dat je je niet hoeft te laten beperken door innerlijk ongemak!

Mijn missie: Dat je je na een coachwandeling lichter voelt en jezelf beter begrijpt.

Tot in het bos!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Sabine Verbeek-Reinders
Boshuis Coaching

Heinoseweg 31
7722 JN Dalfsen

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.