Vind jouw wandelcoach…

Oda Salomons

Rewild Yourself | Amsterdam Zuidoost

Ik coach en train gestreste mensen en laat ze floreren in de natuur, waardoor ze opbloeien tot energieke en bevlogen werknemers.

Een opgejaagd gevoel

Veel mensen hebben het gevoel dat ze in een stroomversnelling leven. Ze ervaren een hoge werkdruk en eisen veel van zichzelf. Ze gunnen zichzelf geen tijd om af en toe de pauzeknop in te drukken en te voelen en ervaren wat echt belangrijk is. Waar krijg ik energie van, en waar lekt energie weg?

Wat heb je nodig om je innerlijk vrij te voelen?

In mijn coachtrajecten neem ik je mee de natuur in, waarin we onderzoeken hoe je weer de leiding over je leven kunt nemen, zodat je vol vertrouwen en rust je levenspad gaat bewandelen met een helder doel voor ogen.

Waarom in de natuur?

Natuurlijke geluiden en beelden zetten ons parasympatisch zenuwstelsel aan, waardoor we vertragen. Beelden en geluiden uit een kunstmatige omgeving activeren juist ons vaak overbelaste sympathisch zenuwstelsel, dat zorgt voor psychologische en fysiologische stress. In de natuur komt ons brein meteen in een ruststand terecht, waardoor we ons veilig voelen en openstaan om te leren.

Compassie, creativiteit, groei en vertrouwen zijn belangrijke waarden voor mij als coach, trainer en psycholoog. Deze waarden blijken een sterke bedding te geven aan mensen die hulp bij mij zoeken omdat ze in hun leven ergens op zijn vast gelopen.

Mijn aanpak

Ik werk oplossingsgericht, volgens de nieuwste neuropsychologische inzichten op breingebied, de principes van mindfulness, Acceptance & Commitment Therapy, en Compassion Focused Therapy. Mijn compassie voor mensen en mijn liefde voor de natuur, leren en ontwikkelen komen perfect samen in mijn werk als coach en trainer.

Benieuwd geworden?

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek voor een coachtraject of training op maat.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Oda Salomons
Rewild Yourself

Geerdinkhof 507
1103 RH Amsterdam Zuidoost

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.