Vind jouw wandelcoach…

Nora de Vos

Natuurkind | Harderwijk

Verbinden met jezelf, je gezin en de natuur.

Hallo, ik ben Nora, pedagoog en coach

Ik werk vanuit mijn hart, vanuit mijn expertise en met het geloof dat de natuur rust en ruimte biedt om je verder te ontwikkelen in je leven. Er is een reden dat ik zo sterk geloof in de natuur. Meer hierover vind je op mijn website onder ‘over mij.’

Heb je een opvoedvraag?

Als moeder of vader wil je het beste voor je kind en dat is best een uitdaging. Je bent namelijk niet perfect. Soms weet je het gewoon even niet meer en nemen frustratie en andere emoties de overhand waardoor je niet meer helder kan denken over de situatie met je kind(eren).

Ik ondersteun je graag tijdens een wandeling of online sessie waarin ik zonder oordeel naar je luister en jou help om de hulpvraag van je kind(eren) helder te krijgen, zodat je daar nog beter op in kan spelen.

Ik neem je kind mee de natuur in

Ik organiseer de Bosclub in Harderwijk voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar en voor kinderen van 7 tot 10 jaar oud. We gaan twee uur met elkaar op pad, het bos in, om al spelend de natuur om ons heen ontdekken.

Ook organiseer ik op aanvraag kinderfeestjes in de natuur en komt er in de lente van 2021 een Peuters Outdoor groep bij.

Voor meer informatie kijk op mijn website en schroom niet om contact met mij op te nemen via whatsapp.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Nora de Vos
Natuurkind

3844 LD Harderwijk

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.