Vind jouw wandelcoach…

Natasja Beumer

Kintsugiwandelcoaching | Dordrecht

Ik coach Nederlandse expats, studenten, third culture kids en iedereen die, na een lang verblijf in het buitenland, moeite heeft om zich weer aan te passen in Nederland.

We leren lopen met vallen en opstaan. We ontdekken, proberen uit, verwonderen, falen, beginnen opnieuw, maken fouten, verbinden, hebben lief, volgen onze passie, nemen risico’s, verleggen grenzen, gaan over grenzen, twijfelen, voelen ons onzeker, worden gekwetst en gaan weer verder. We komen hier helaas niet ongeschonden uit en iedereen loopt gedurende zijn leven beschadigingen op. Echter, zonder te vallen zullen we nooit leren lopen.

Een wandelcoach leert je ook niet hoe je moet lopen, maar al wandelend verkennen we samen jouw persoonlijke coachvraag. We gaan onderzoeken, ondervragen, beoordelen op waarheid, bekijken vanuit een ander perspectief, oplossingen verkennen, nieuwe manieren aanleren, talenten gebruiken, patronen doorbreken en weerstand uit de weg ruimen om de beschadigingen zo mooi mogelijk te herstellen zodat je sterker verder kunt.

In Japan noemen ze het lijmen van scherven met goudlijm Kintsugi en het past ook heel mooi in de Wabi-Sabi levensfilosofie: de schoonheid van imperfectie. Je bent mooi zoals je bent met al je littekens, angsten, gebreken, onzekerheden, twijfels, boosheid en onvolmaaktheden en hieruit is Kintsugiwandelcoaching ontstaan.

Emotionele scherven?

Onzekerheid? Gebrek aan zingeving of zinbeleving? Herstellende van burn-out? Uit balans op je werk? Op zoek naar jezelf?

Ik bied je stap-voor-stap handvatten en nieuwe inzichten zodat je jouw eigen talenten kunt inzetten om beter om te gaan met de uitdagingen waar je tegenaan loopt. De littekens zullen altijd blijven, net als de breuken in het Japanse aardewerk, maar ze maken je ook uniek, veerkrachtiger, sterker en mooier.
Wees er dus trots op!

Voor wie?

Terug in Nederland, maar voel je je nog steeds niet thuis? Als ervaringsdeskundige coach ik je op een ontspannen manier door de verschillende fases van de omgekeerde cultuurschok heen, zodat jij snel kunt zeggen: ik ben weer thuis.

Heb je voor bepaalde levensgebieden of persoonlijke groei en ontwikkeling behoefte aan een wandelcoach? Ben je afgedwaald van je eigen waarden of cijfer je jezelf helemaal weg? Zou je wel wat meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken?

Kintsugiwandelcoaching

Teleurstellingen en tegenslagen in het leven maken veel mensen onzeker, hierin sta je niet alleen. De Hollandse Biesbosch is mijn kantoor en ik nodig je graag uit om samen op pad te gaan. Ik coach je aan de hand van drie krachtige Japanse levensfilosofieën waardoor jij weer meer van jezelf gaat houden, sterker in je schoenen staat en het beste uit jezelf haalt. Zweverig? Nee hoor, gewoon lekker nuchter met beide benen op de grond.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Natasja Beumer
Kintsugiwandelcoaching

Dordrecht

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.