Vind jouw wandelcoach…

Naomi van Zwieten

Grasduinen Coaching| Udenhout

Coaching voor hoger opgeleide professionals in hun mid-career die richting willen in hun loopbaan of op zoek zijn naar een betere balans in hun leven.

Herken je dit?

  • Je bent vaak moe en prikkelbaar.
  • De dingen die je doet geven geen voldoening meer.
  • Je wilt graag dat er iets verandert, maar je weet niet wat je wilt en hoe je het moet doen.

Ik kan je helpen! We gaan wandelend door de natuur in gesprek over jou. In de ruimte van het buitenzijn beweeg je letterlijk vooruit waardoor je nieuwe inzichten krijgt en stappen zet. Je leert zelf hoe je jouw (werk)geluk kunt realiseren.

Voorbeelden van mogelijke coachvragen:

  • Hoe kan ik mijn activiteiten zó inrichten, zodat ik weer plezier in mijn werk heb?
  • Hoe kan ik balans in mijn leven krijgen, zodat ik meer rust ervaar?
  • Hoe kan ik keuzes maken voor mezelf, zodat ik weer regie krijg over mijn leven?

Ontdek jouw uitdaging!

Als allround wandelcoach bied ik een kort en een intensief persoonlijk ontwikkeltraject aan. Ik werk hierbij van binnen naar buiten. Eerst kijken we naar jou; wie ben je, wat zijn jouw drijfveren en talenten. Vervolgens kijken we vooruit; wat wil je graag bereiken? Samen stellen we doelen en acties op waar jij zelf mee aan de slag gaat.
Mensen omschrijven mij als rustig, open en nieuwsgierig. Ik hou je een natuurlijke spiegel voor en help je uit je comfortzone te komen om te ontdekken en ervaren wat bij jou past.

Durf jij de uitdaging met jezelf aan?

Laat een bericht achter via email of whatsapp.
We plannen dan een wandeling van een uur om kennis te maken en samen door te nemen wat de wensen en mogelijkheden zijn. Ik vind het belangrijk dat het voor beiden goed voelt als we een traject aangaan!

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Naomi van Zwieten
Grasduinen Coaching

Beemd 11
5071 AN Udenhout

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.