Vind jouw wandelcoach…

Nadine Lucas

De Vastloopcoach | Den Haag en omstreken

Life, Stress en Business Coaching voor “vastlopers” die meer uit zichzelf en het leven willen halen.

Als coach is het mijn doel om professionals en ondernemers te helpen meer rendement uit zichzelf en hun onderneming te halen. Ik spreek jouw eigen vermogen aan om zelf antwoorden te vinden op vragen die jij hebt. Door persoonlijke ontwikkeling en bewustwording krijg jij een nieuwe kijk op zaken. Nieuwe inzichten helpen oude pijn opruimen, prikkelen nieuwe ideeën en helpen om veranderingen door te voeren. Of het nou zakelijke- of privé vragen zijn, persoonlijke ontwikkeling is een investering om het beste uit jezelf te halen.
De Vastloopcoach helpt je graag om de juiste keuzes te maken, te focussen op dingen die echt belangrijk zijn en helpt je graag op weg aan de goede richting in je ondernemerschap. Ik help je het beste uit jezelf naar boven te halen en kom snel tot de kern. Mijn klanten komen uit onder meer Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Rotterdam, en de Rijn-, Duin- en Bollenstreek.

Werkwijze

Persoonlijk

Doelgericht

Verrijkend

Life-changing

Tijdens het coachtraject werk jij aan jouw doelstellingen en competenties door middel van coachgesprekken, reflectie-oefeningen en opdrachten.

Samen gaan we:

  • een passend en realistisch plan van aanpak opstellen en in de praktijk brengen.
  • constant reflecteren op jouw eigen doel: ben je op de goede weg?
  • na elke sessie ga je met oefeningen aan de slag. Het slagen van een coachtraject is afhankelijk van jouw eigen motivatie en inzet.

Ik maak gebruik van technieken en methodieken zoals NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), Motiverende Gespreksvoering, Mindfulness, Oplossingsgericht Coachen, Motivating Management Service en Wandelcoaching.

Wat levert de Vastloopcoach mij op?

.
Meer zelfinzicht
Jouw wensen en doelen in het leven voorop. De Vastloopcoach biedt begeleiding bij het bepalen van jouw koers en steun voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Ik help je leren omgaan met onzekerheden en dilemma’s. Door te leren kijken met nieuwe ogen.

Gelukkiger leven
Wil jij ook meer uit jouw leven halen? Jezelf verder ontplooien of jouw persoonlijke effectiviteit vergroten? Meer balans in jouw leven en je gelukkig(er) voelen? Zet vandaag nog jouw eerste stap op weg naar een gelukkiger leven. Maak vrijblijvend kennis om te ontdekken wat De Vastloopcoach voor jou kan betekenen.

Maak nu kennis

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.
Wandelcoach Nadine Lucas Den Haag

Nadine Lucas
De Vastloopcoach

Prinsegracht 207
2512 EE Den Haag en omstreken

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Wandelcoach.nl | Het Coach Bureau afgerond.