Vind jouw wandelcoach…

Martha Meindertsma

Meindertsma Training en coaching | Harlingen

Gespecialiseerd in wandelcoaching voor professionals in het (basis)onderwijs die om wat voor reden dan ook hun werkplezier kwijt zijn geraakt.

Werk jij in het onderwijs en dreig je te bezwijken onder de stress, word je belemmerd door alles wat ‘moet’, ben je de flow kwijt waarmee je ooit in dit prachtige vak terecht bent gekomen? Dan wordt het tijd voor ‘eerste hulp voor jezelf’.

En dat hoef je niet alleen te doen

Als wandelcoach neem ik je mee de natuur in. Je bent letterlijk in beweging en krijgt weer energie. Geleidelijk ontdekken we samen de parels die je koestert. En al wandelend verkennen we de draken die jouw welbevinden bedreigen.

Je ontspant, je kijkt, je wandelt, je ontdekt, je ervaart, je voelt, je … Ik garandeer je dat je je drijfveren weer ontdekt. Je ziet jouw toekomst voor je en de plek die jij daarin inneemt. Je enthousiasme groeit, je zelfvertrouwen wordt sterker, je geloof in je kracht neemt toe.

Waar is dat dan?

Ik woon in Harlingen en heb heel Friesland tot mijn beschikking om te wandelen. Dit kan langs de waddenkust, in de bossen van Gaasterland, in het Lauwersmeer-gebied, Bakkeveen, langs de Friese meren, enz enz.

Wie ik ben?

Ik ben Martha en heb meer dan 30 jaar in het basisonderwijs gewerkt. Op enig moment heb ik de opleiding ‘trainer-coach met hart en ziel’ gevolgd en ben gestart met mijn eigen coachpraktijk. Verder heb ik me gespecialiseerd in ‘Loopbaan-coaching’ en heb de opleiding ‘Wandelcoaching’ afgerond. Naast het coachen, wat ik veel doe, ben ik auditor. Ik kom wekelijks in scholen die zich willen spiegelen aan de landelijke normen voor onderwijskwaliteit.

Ik kan en mag van mezelf zeggen dat ik een echt onderwijspraktijkmens ben.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Martha Meindertsma
Meindertsma Training en coaching

Harlingen

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.

Deze Wandelcoach heeft de Register Wandelcoach Opleiding van Het Coach Bureau gevolgd

Gediplomeerd Register Wandelcoach®
Deze wandelcoach is opgenomen in het abituriëntenregister van CPION, het Centrum Post Initieel Onderwijs Nederland.