Vind jouw wandelcoach…

Marianne Wildenberg

Wandelen Werkt | Arnhem

Ik coach ervaren professionals om hun talenten en wensen scherp te krijgen. Met het ‘Wandelen werkt voor jou arrangement’ komt het plezier in je werk terug en kun je weer op volle kracht vooruit.

Je bent een ervaren professional, maar werken kost de laatste tijd teveel energie. Je voelt je uitgeblust en bent steeds minder gemotiveerd. Het plezier is verdwenen. De balans lijkt niet goed meer en daar heb je last van.

Er moet iets veranderen, maar je weet niet precies wat….

Waar word je nou echt blij van? Zit je wel op de goed plek? Je twijfelt of je misschien te oud bent om van baan te veranderen of iets nieuws te ondernemen. Als je al een tijdje geen werk meer hebt, word je onzeker en onrustig. Je wilt weer meedoen, een bijdrage leveren. Doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Maar wat is dat precies?

Wandelen werkt voor jou arrangement

Tijdens 5 inspirerende wandelingen voel je al direct meer energie. We brengen al wandelend jouw wensen en verlangens in kaart zodat je weet wat belangrijk voor je is. We zoomen in op je ervaring en talenten. Zo ontdek je wat je graag doet en waar je energie van krijgt. Door – soms letterlijk – stil te staan bij jouw motivatie en ambities krijg je zicht op hoe je krachtiger te werk gaat. En door het helder formuleren van jouw unieke kwaliteiten kun je je met meer zelfvertrouwen op zoek naar werk dat bij je past.

Wandelen Werkt maakt het coachproces sterker, sneller en plezieriger. Wil jij ook krachtiger in je werk staan? Kies dan nu voor het Wandelen werkt voor jou arrangement.

Al wandelend komen gedachten en gevoelens sneller in beweging. Je kunt beter afstand nemen van de dagelijkse beslommeringen en je kunt dingen gemakkelijker loslaten. Door te wandelen wordt het makkelijker om in actie te komen. Veranderen gaat immers sneller met een actieve houding.

Buiten zijn verfrist. En bovendien levert de natuur een prachtig decor met metaforen voor ons gesprek. We vinden buiten volop mogelijkheden om te spiegelen en ruimte voor reflectie en stilte. Dat vergroot je zelfinzicht. Het fysiek uitvoeren en beleven van de oefeningen zorgt er bovendien voor dat je de inzichten gemakkelijker verinnerlijkt. Zo kom je snel tot krachtige inzichten.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Marianne Wildenberg
Wandelen Werkt

Burgemeester Weertsstraat 83-3
6814 HN Arnhem

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.