Vind jouw wandelcoach…

Lyseth van der Heijden

Amsterdam

Ik werk vanuit echt contact en verbinding, resultaatgericht en praktisch, waarbij het gaat om jou in relatie tot de ander in zowel werk- als privésituaties.

Ben je graag buiten en wil je wandelend jouw antwoorden vinden, pas op de plaats maken en dan in actie komen? Buitenlucht geeft ruimte aan je gedachten en helpt om meer rust te krijgen in je hoofd. Elementen in de natuur staan voor zaken uit het “echte” leven. Wat heb je nodig om tot bloei te komen?

De natuur helpt antwoorden te krijgen waar je zelf niet uitkomt. Aan den lijve ervaren wat je lichaam je vertelt door in beweging te zijn. Je komt in actie doordat je weet wat je wilt en hoe het aan te pakken. Buiten wandelen prikkelt je zintuigen, je voelt je energieker en er ontstaat ruimte voor nieuwe ideeën en mogelijkheden.

Met mij als coach kun je meer inzicht krijgen in je eigen situatie zodat je een stap voorwaarts kunt maken. Waar loop je tegenaan, waar heb je last van, wat wil je verbeteren of loslaten. Het gaat om jou in relatie tot de ander zowel in werk- als privésituaties. Ik kan je helpen je effectiviteit te vergroten. Je zult meer in balans zijn, minder druk in je hoofd en meer van jezelf houden en last but not least: je relaties zullen verbeteren.

De wandeling

We starten met een kennismakingsgesprek. Waar sta je, wat ervaar je van binnen, waar loop je tegenaan, wat wens je? Daarna beslissen we of we met elkaar verder gaan.

We gaan samen op weg wandelend in de duinen, het strand of bij mij in de buurt in het Westerpark. Jij vertelt je verhaal, ik luister. Ik zal een spiegel voor je zijn, een wegwijzer. Ik loop naast je, ik ben er voor jou. Ik weerspiegel jouw eigen innerlijke wijsheid. Alles is ok en er is geen oordeel. Je hoeft niet bang te zijn om af te gaan of te falen. Afkeuring bestaat hier niet. Schuld, schaamte, boosheid: ze mogen er zijn.
Jij stelt vast wat je doel is en daar gaan we aan werken. Wat wil je ontwikkelen en welke stappen zijn nodig. Wat kun je aan op dit moment. Het gaat om jou als geheel persoon en hoe je functioneert in relatie tot anderen. Je krijgt inzicht in je eigen situatie zodat je een stap voorwaarts kunt maken. Je effectiviteit zal daardoor worden vergroot.

Na ongeveer 4 wandelingen zal je meer grip hebben op je leven. Je bent meer in je kracht en gaat voor wat je echt wilt.

De hier getoonde wandelcoach heeft een of meerdere opleidingen bij Het Coach Bureau gevolgd maar werkt volledig zelfstandig vanuit zijn of haar eigen bedrijf of coachingpraktijk. Deze wandelcoach is, tenzij anders vermeld, dan ook niet als coach aan ons bureau verbonden.

Lyseth van der Heijden

Donker Curtiusstraat 8-G
1051 JN Amsterdam

Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.